2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر  دادن چربی های بدن رو تبدیل به شیر بچه می کنه . من که خیییلی لاغر شده بودم .

دقیقا من قبل از بارداری چاق شده بودم. با وزن ۷۰ باردارشدم. ۱۴ کیلو اضافه کردم. بعد از زایمان و شیردهی حدود ۶۶ شدم.

ماشاءالله چقد زیاد اضافه کردی عزیزم خیلی عالی خداروشکر با شیردهی بدن و دندون داغون میشه؟

نه اصلا شیر دهی چرا باید دندان ها رو خراب کنه . ؟؟ تغذیه خوب داشته باشی مشکلی نداری . 

اتفاقا هم برای بدنت ، هم برای روحیت خوبه و بچه وابسته ی خودت هست وبه نطر من هییییچ حسی شیرین تر از شیر دادن به بچه نوزاد نیست 😍 وقتی بچه از،سینه ی خودت شیر می خوره قشنگ وارد شدن جریان شیر رو حس می کنی و می بینی که چطور وجودت و احساست تازه میشه . 

شوهرم خیلی می رسید بهم 😅

اخر دکتر گفت اقای فلانی اینقدر نده خانمت بخوره ! 

ان شاءالله شیر داشته باشم دوست دارم

انشاالله. اولش ممکنه کم باشه و فکر کنیم که شیر نداریم. در حالی که با مکیدن بچه ساخت شیر چند برابر میشه. هم برای بچه مفیده هم مادر.

مبارک باشه راستی. قدمش خیر باشه عزیزم. 💝

نه اصلا شیر دهی چرا باید دندان ها رو خراب کنه . ؟؟ تغذیه خوب داشته باشی مشکلی نداری .  اتفاقا ...

اخ جون 

چقد قشنگگگ توصیف کردی عزیزدلم

منم واقعا دوست دارم شیربدم.بارقبلی بچه م اصلا نخورد 

دوشیدم با شیشه دادم و بعدشم خشک شد

خدا شوهرتون رو حفظ کنه

شوهر منم خیلی گناه داره

آخر همان شد که نباید میشد...
انشاالله. اولش ممکنه کم باشه و فکر کنیم که شیر نداریم. در حالی که با مکیدن بچه ساخت شیر چند برابر می ...

ان شاءالله.

قربونت برم عزیزم

ممنونم😍😍

شادی همراه همیشگیتون

آخر همان شد که نباید میشد...
با شیردهی دندون و اینا خیلی داغون میشه؟

نه دندون بیشتر تو سه ماه اول بارداری داغون میشه

تا بعد شیردهی ام ادامه داره ولی اصلش سه ماه اوله

یه مدت بعدش ریکاوری میشی نگران نباش

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️