offen مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 157 عنوان چجوری میشه با پدر مادر عصبی صحبت کرد؟ 50 بازدید | 5 پست اصلا نمیشه باهاشون حرف زد اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) کاربری دست دونفره 1402/09/22 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختررویاودریا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4322 وقتی ک آروم هستن و حالشون خوبه ، بهترین تایمه شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
offen مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 157 هیج جوری فقط باید بسوزی ... مث من چرا تو دوره ای که قراره مهم ترین تصمیم آیندمو بگیرم بسوزم اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) کاربری دست دونفره
offen مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 157 وقتی ک آروم هستن و حالشون خوبه ، بهترین تایمه والا هیچ وقت اروم نیستن و خوشجال من ندیدمشون همیشه دارن مینالنهرموقع هم باشن تا میام حرف بزنم دعوا میشه اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) کاربری دست دونفره
دختررویاودریا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4322 والا هیچ وقت اروم نیستن و خوشجال من ندیدمشون همیشه دارن مینالن هرموقع هم باشن تا میام حرف بزنم دعوا ... یه جوری حرف بزن که دعوا نشه با شیرین زبونی حرفتو بگو دیدی بچه ها رو با شیرین زبونی چه کارایی میکنن ، اون مدلی باش شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا