2777
2789
عنوان

کرم شیر الاغ برای صورت

58369 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها چطوریننن خوبین اسم این کرمو شنیدیم تا حالا ویا استفاده کردین ؟ چجوری بوده اثر داشته ؟!!

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیری نداره

همون موقع که میزنی به صورتت خیلی سفید میکنه انگار گچ مالیدی

من که اصلا راضی نبودم ولی یعضیا خیلی تعریف میکنن

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

درمانی نیست 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

خواهر شوهر های خواهرم استفاده میکنن میگن خیلی خوبه ولی از بس بخیلن برای ما نمیخرن

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
اصلا خوب نیس من داشتم صورتم جوش زیر پوستی زد م وقتی به صورتت میزنی عین پماد زینک گچی میشه کلن مزخرفه

پس خداروشکر ما نداریم

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
مگه اونا وظیفه دارند برای شما کرم بخرند؟  

نه یه شهر دیگه هستن ،همسایشون میفروشه از عراق میارن،من گفتم برای من بگیر پولشو بزنم به دروغ گفتن تموم شده

خودت بخر مگ اونا بايد بخرن 😑

😁😁😁پس وظیفه اونا نیست وظیفه خودمه ؟