2777
2789
عنوان

نی نی سایت چقدر جالب و عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 26 پست
خیلی چیزا یاد گرفتم  خیلی وقتا ناراحتم کردن خیلی وقتا ناراحت شدم چیزی خوندم خلاصه با تمام خ ...

آره هم میشه کلی چیز یاد گرفت هم میشه غصه خورد 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
اهوم🥲 بعضیا دیگه رو هم نه😅

بعضیا دیگه رو دوس دارم یدونه محکم بکوبم تو صورتشون😂😂😐

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون اوایل با نخوت رفتم توی یه تاپیک که استارتر قندشکن خواسته بود گفتم چرا خودتون رو اذیت میکنید ق ...

🤣🤣🤣🤣🤣

آخه نمیشه یه سری کلمه ها رو به کار برد  اینجا😂😂😂

اینم در نظر بگیر که خیییییلی ها هم کلا دروغ میبافن

کسی دروغ نمیگه یه سری چیزا واقعیه اما چون خیلی عجیبه باورش سخته من خودم اینقدر چیزای عجیب غریب دیدم که دیگه هر کی هر چی بگه میدونم راست میگه 

واقعاااا😕😂🤣🤣

😁😁

تازه اون تاپیک که لایکش کردم  پر بازدید قفل شده بود...تمام تاپیک های خودمم قفل هستش   و اومد  گشت و گشت و گشت و یک تاپیک باز پیدا کرد و پرید تو تاپیک و نوشت : 

سلام عصر بخیر 

لایکم نکن دوست ندارم تو من رو لایک کنی

یاد خانمهایی افتادم که میخوان فحش بدن اولش میگن " عزیزم"😂😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

😁😁 تازه اون تاپیک که لایکش کردم  پر بازدید قفل شده بود...تمام تاپیک های خودمم قفل هستش   ...

عزیزم گفتن بعضی کلی فحش داره😂البته بلانسبت شما🌷

ولی چیزهایی میبینم و میخونم که قبل از اومدن به اینجا 

باورش سخت بود😂 الان دیگه نسبت به اینجا کمتر واکنش تعجب و حیرت دارم😂😂

عزیزم گفتن بعضی کلی فحش داره😂البته بلانسبت شما🌷 ولی چیزهایی میبینم و میخونم که قبل از اومدن به ای ...

دقیقا همین هستش 

👌👌 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کسی دروغ نمیگه یه سری چیزا واقعیه اما چون خیلی عجیبه باورش سخته من خودم اینقدر چیزای عجیب غریب دیدم ...

کسی دروغ نمیگه؟ چقدر جالب!

این همه تاپیک هایی که دروغ هاشون لو رفت و بدون هیچ جوابی سریع تاپیک هاشون رو قفل کردن رو ندیدی تا حالا؟

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.