2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میزان دردی که حس کردید چقدر بود د؟

۲ سانت اول چون امپول فشار دادم خیلی شدید بود استراحتا کم انقباض خیلی شدید 

چون امپول فشار داشتم ۲ برام اپیدورال تزریق کردن ولی اونایی ک درد طبئعی دارن از ۳ ۴ سانت ب بالا تزریق میکنن چون باید برن ت فاز فعال زایمان کلا امپول فشار سخته درد طبیعی تا ۳..۴ سانت خیلی دزد شدیدی نداری نگران نباش 

وقتی هم تزریق کردن خیلییییییی کم بود میشه گفت دردی نداشتم انقباض ۱ ثانیه ای در حد یکم درد شکم 

ب صورتی ک من وقتی اپیدورال شدم خوابم برد 

و تا اخر زایمان حتی موقع خروج بچه من هیچ دردی نداشتم فقط اخراش. حس فشار داشتم چون بچه داشت میومد بیرون درکل اصلا درد نکشیدم عالی بود

۲ سانت اول چون امپول فشار دادم خیلی شدید بود استراحتا کم انقباض خیلی شدید  چون امپول فشار داشت ...

من خودم هم اپیدورال کردم برای من کلا بدون درد بود میخواستم برای شما چه طور بود ...

امید آخرین چیزیست که میمیرد

سلام گلم خوبین ببخشید  ک سوالمو اینجا میپرسم من میخاستم قرص روشن کننده گلوتاتیون لزل استفاده کنم 

میخاستم  بدونم بر اساس تایپکی ک‌قبلا زدید شما همچنان راضی هستید و عوارضی نداشته براتون؟؟ ممنون میشم جوابمو بدید عزیزم

:)
سلام گلم خوبین ببخشید  ک سوالمو اینجا میپرسم من میخاستم قرص روشن کننده گلوتاتیون لزل استفاده کن ...

ن گلم عوارض نداشتم خوب بود صابون بزرگ گلوتاتیون هم بگیر عاااااالیع ینی قشنگ سفید میشی

۲ سانت اول چون امپول فشار دادم خیلی شدید بود استراحتا کم انقباض خیلی شدید  چون امپول فشار داشت ...

سلام گلم

الان کمر درد ندارید؟؟

نوع زایمان اپیدورال بدون درده؟؟ باید چی بگی ب بیمارستان؟؟

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹