2777
2789
عنوان

چقد عاشق هم بودیم

190 بازدید | 13 پست

یک ساعت پیش خواب دیدم عاشق شدم هردومون خیلی عاشق هم بودیم عجب حس خوبی بود😅تو خواب انقد حال داد چه برسه واقعیت   هیچ وقت اینجور حسی رو تجربه نکرده بودم   کاش میشد منم عاشق بشم در واقعیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی منم منممم تو خواب بعضی وقتا عاشق یه نفر میشم اصلا نمیخوام دیگه بیدار شم اونقدر حس نابی دارهههه  تاحالا تجربش نکردم خودشم قشنگگگ میفهمم عشق پاکیه و واقعیی 

اونقدر شیرینه 🥺😍😂

وایییی منم منممم تو خواب بعضی وقتا عاشق یه نفر میشم اصلا نمیخوام دیگه بیدار شم اونقدر حس نابی دارههه ...

عزیزم😍😂 ان شالله که تو واقعیت واست اتفاق بیفته  وتجربش کنی

منم دو سه بار خواب دیدم بازم دلم میخواد ببینم😂دلم تنگ میشه واسش

ان شالله که به همدیگه برسید و خوشبخت ترین باشید😍

فداتشم ان شاءالله ❤

ان شاءالله خودتم یه عشق قشنگ رو تجربه کنی

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

عزیزم😍😂 ان شالله که تو واقعیت واست اتفاق بیفته  وتجربش کنی منم دو سه بار خواب دیدم بازم دلم ...

ان شالله😍😂 برا توام جیگر😍🤩

وایییی دقیقااا شاید باورت نشه ولی من وقتی یه خواب اینطوری میبینم بعد اون روز،

۷،۸ روز بیشتر میخوابم شاید که دوباره دیدمش 😂😂