2777
2789
عنوان

کیا بچه دار نمیشن ؟بیان تاپیکم

2085 بازدید | 105 پست

امروز انقدر گریه کردم حالم بد خودم تنبلی تخمدان  شدید دارم بدون دارو پریود نمیشم .همسرمم تحرک کم ومورفولوژی ۲ هست راضی به ای وی اف هم نمیشه خیلی دلم گرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز پیش رفتم مشهد تو صف نزدیک صریح بودم یه خانم عرب اومده بود پیش یکی از خادما بهش میگفت بچه دار نمیشم اون بهش میگفت ۱۴هزاربار ذکر اللهم عجل لولیک الفرج رو بگو بع یکی گفت براش ترجمه کنه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

مگه ای وی اف چیه که راضی نمیشه..باهاش حرف بزن  راضیش کن نذار سنتون بالا بره..نمیخوام بترسی ولی مورفو ۲ خیلی ضعیفه..خودمم با ای وی اف خدا بهم یه دختر ناز داد..به نظرم احتمال طبیعی باردار شدنت خییلی کم باشه

خدا فقط میدونه که بچه دار میشم یا نه،هعی،همیشه میگفتم من حداقل چهارتا بچه میخوام،حالا حسرت فقط یکیش به دلم مونده!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

بچه خیلی مسئولیت سختیه

ناشکری نمیکنم اما اگه برمیگشتم عقب بچه دار نمیشیذم

چون یه مادر خیلی ضعیف میشه 

وقتی بچه داری حاضری بمیری ولی خار تو پای بچت نره

و وقتی مجبوری با این واقعیت کنار بیای که یه جاهایی تو نمیتونی ازش مراقبت کنی و مجبوری درد و غصه اش رو ببینی روزی صدبار میمیری و زنده میشی

و فکر اینکه اگه یه روزی نباشی بچت تنهایی چیکار کنه عذاب اوره

عزیز دلم غصه نخور،منم مث شمام فقط فرقم اینه ذخیرم کمه،شوهر منم راضی نمیشد به ای وی اف، الان سنم رفته بالا،دیگه نظرشو کار ندارم،رفتم تحت نظر دکتر،تا یکی دوماه دیگه نشه مستقیم میرم دنبال کارای ای وی اف

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
بچه خیلی مسئولیت سختیه ناشکری نمیکنم اما اگه برمیگشتم عقب بچه دار نمیشیذم چون یه مادر خیلی ضعیف می ...

عزیزمم من واقعا یدونه میخوام خواهرشوهرمم مشکلات منو همسرم داشته باردارشده بچش میکنه تو چشمم 

نه هرماه ۴تا تخمک ازاد میشه ذخیره ام کم شده 

عزیزم ممکنه فولی هات خالی باشه،حداقل مکملای لازم بخور لااقل کیفیت تخمکت بره بالا،وقتی ذخیره کم میشه کیفیت تخمک خودبخود میاد پایین و فولیکول پوچ میشه

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰