2777
2789

رشته ریاضی چطور بود ؟ بین تجربی و ریاضی کدوم سخت تره؟ کسی که معدلش ۲۰ باشه و به همین روال ریاضیو ادامه بده میتونه از پسش بربیاد؟ یکی از  بیشترین بازخورد هایی که دریافت میکنم اینه که از پسش برمیای یا نه و افتادم تو شک 

من ریاضیم و گیراییم خوبه یعنی بهم آموزش بدن از پسش برمیام اما اینجوری نیست که مخ باشم و خودم تحلیل کنم و بتونم حل کنم 

نظر شما چیه

‌‌‌‌‌‌اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) ‌‌‌‌‌‌کاربری دست دونفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی بودم با معدل عالی الانم دانشجو روانشناسی

اگه برگردم عقب هیچوقت نمیرم تجربی میرم هنرستان کلی استرس و درسای مضخرف و رقابت زیاد

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

ریاضی کنکور راحت تری داره قبولیت راحت تره ولی تجربی کنکورش بشدت شلوغه و احتمال قبولیت پایین تره اگه در خودت میبینی که سخت درس بخونی و در کنارش بتونی هزینه ی کتاب و کلاس کنکور بدی برو تجربی

ببین به کدوم بیشتر علاقه داری و شغلی که میخوای انتخاب کنی رو از چه رشته ای میتونی بری 

من خوندم ریاضی ام ریاضی و تجربی تقریبا هم سطح هستند ولی باید علاقه داشته باشی و تلاش کنی و خیلی خوب بخونی

من ریاضی خوندم فکر کنم اگر تجربی بخونی بهتره

ریاضیتون چطور بود خیلی هوش میخواد؟ 

اگه ممکنه میگین تو دانشگاه چه رشته رو خوندین

اخه تجربی رقابتش خیلی زیاده 

تجربی بازارکارش بیشتره علاوه بر رشته های تاپش روانشناسی و حسابداری و مدیریت و .... و مهندسی هارو میشه از تجربی رفت

قبولی تو دانشگاه و رقابتش بیشتره یوقتایی رقابت سر یک تست

ولی خب ریاضیم سخته ولی رقابتش فقط سر دانشگاه های تهران و شهرهای بزرگ

شهرهای کوچیک با درصدهای خیلی خیلیییییی کم میتونی بری

ولی تو اگه میخوای بین این دوتا انتخاب کنی ریاضی بهتره چون تعداد شرکت کننده های کنکورش کمه و راحتتر میتونی قبول شی

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

تجربی بودم بنظرم تجربی سختتره،مخصوصا تو رقابت کنکور

ریاضی رشته تجربی و خود رشته ریاضی تقریبا مثل همه؟

چون دیدم که کسایی که رشتشونو عوض میکنن اینو میگن

فقط علاقه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
تجربی بودم با معدل عالی الانم دانشجو روانشناسی اگه برگردم عقب هیچوقت نمیرم تجربی میرم هنرستان کلی ا ...

اصلا با محیط هنرستان نه خودم حال میکنم نه خونوادم

چرا انسانی نرفتید

تجربی خوندم و نظر شخصیم اینه که رشته های نظری به درد نمیخوره فقط به درد کسایی میخوره که میدونن میتونن پزشکی یا وکالت قبول بشن اگر نه همون هنرستان بهتره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...