2777
2789
عنوان

لطفا برای یاری زلزله زده ها بشتابید دستتون رو می بوسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 47 پست
تربچه جان یه کم تحقیق کنید زنگ زدیم به برادر شوهرای من که می خوایم براشون وسایل بفرستیم کمک کنید گفتن ما خودمون پریروز رفتیم اونجا می گم یعنی آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم نباشه خودتون یه گروه تشکیل بدید و بفرستید به خداااااااااا خیلی ثواب داره
Lilypie Maternity tickers

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سودا میگفت با دنده یک ودو فقط حرکت میکردیم.خیابونها هم ترک برداشتن.میگفت از بس از ورزقان وسایل بردن به دهات ورزقانیا خودشون موندن.میگفت تا رسیدیم ورزقان حمله کردن به مواد غذایی میگه همه گشنن اونجا.هر چی ببریم کمه.
قبول انواع سفارشات نمدی اینستاگرام namadestantabassom وبلاگnamadstan.blogfa.com
من تهرانم
زنگ زدم هلال احمر گفت کمک غیر نقدی مثل لباس و پتو رو می گیره به شرطی که نو باشن، کهنه و درب و داغون نفرستید
آدرس کمک غیر نقدیشم اینه : خیابان طالقانی خیابان ویلا جنب هتل هویزه جمعین هلال احمر تهران
شمارشم هست 64042400
مطمئن ترین محل برای کمک همون هلال احمر چون یه سازمان بین المللی هست مثل کمیته امداد نیست
عشق فقط یک کلام ،،،، مهدی (ع) .... می شه برای حل مشکلم فقط یه صلوات بفرستی ! خیلی محتاج دعاتونم ...