2777
2789
زلزله زده ها به کمک شما خیلییییییییی احتیاج دارن کسایی که می خوان کمک کنن غیر از تبریزیها نمی دونم باید چطوری کمک کنید و..

اما هر کسی تو خونه اش الان صد جور لباس و.. داره که لازمش نداره کمد هاتون رو یه تکونی بدید تا برا اونا لباس هم بفرستیم لباس نی نی خیلی واجبه

روسری چادر (شهرستانیهابه حجاب خیلی مقیدن )کاپشن لباس زیر تازه برا خانوما آقایون دخترا پسرا نی نی ها

و اما از همه اینا مهمم تر خانومایی هستن که الان موعد پرید شون هستش و به نوار بهداشتی و شورت احتیاج دارن خودمون خانم هستیم و می دونیم که نباشه وضعمون اسفناکه این به نظر من حتی واجب تر از آبه

پماد سوختگی برا بچه ها هم یادتون نره اونا الان چند روزه آب برا خوردنشون خیلی کمه چه بخوان خودشونو بشورن

چراغ قوه +همراه با باطری باشه لطفا و.........

نمی دونم خودتون رو بزارین جای اونا ببینید دیگه به چی احتیاج پیدا می کنن

ممنون از همه تون

تبریزیها به هلال اجمر زنگ بزنید ببینید لباس دست دوم قبول می کنن یا نه باز هلال احمر خوبه مرکزش هم تو هتل مرمره جنب پارک صدف

وگرنه اگه خودتون هم می رید اینا رو به یاد داشته باشید لطفا
Lilypie Maternity tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم میتی جون و خانمی که اسمتون پاک شده ولی مثل اینکه اونجا یه موسسه خیره هست به نام امام علی

یه کم تحقیق کنید بیشتر مردم از تمام شهرها خودشون دست به کار شدن جوینده یابنده است
من دیروز یه تایپیک زدم کمک خواستم کسی نیومد.... خودمون کمکهامونو فرستادیم.. تن ماهی و آب معدنی و پوشک بجه
سودا جان مرسی گلم که اطلاع رسونی کردی
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
ممنون بعد از سحری همه اش تو فکر بودم و کلی گریه کردم دو روز تو پارک بودیم همه اش به همه چی احتیاج پیدا می کردیم و مردهامون با ترس و لرز می رفتن از خونه می آوردن چه برسه هیچی نداشته باشی و ناغافل.....
شوهر منم با برادرهاش 5 ماشین پر کردند بردن دیروز.میگفتن هر چقدر کمک کنن بازم کمه.واینکه به مواد غذایی خیلی نیاز دارن.
قبول انواع سفارشات نمدی اینستاگرام namadestantabassom وبلاگnamadstan.blogfa.com