2777
2789
عنوان

می‌خوام عاشقم بشه

225 بازدید | 12 پست

احساساتم رو به کراشم گفتم و گفت نمی‌دونم چه طوری بهت بگم اما به عنوان یه دوست قبولت دارم اما بیشتر نه ، من نمیتونم وارد رابطه بشم و وقتی ازش پرسیدم یعنی میشه یه روزی یکم بهم علاقه داشته باشی 

گفت نمی‌دونم شاید 

این آقا قبلا شکست عشقی خورده 

کمکم کنید تو رو خدا 

میخوام عاشقم بشه

هر دو دانشجو هستیم 

خاک تو سرم😊

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراموشش کن مردا تابفهمن دوسشون داری تو رو ازخودشون دور می کنند 

ازیکی خوشم اومد تا فهمیدبهش علاقه دارم فرار کرد اولش حس کردم اونم ازمن خوشش اومده ولی بعد...

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

اوه

ب پسرا بگی دوسشون داری ازت فاصله می‌گیرن

اون اگه عاشقتم بود با ابراز احساساتت دیگه مث قبل عاشقت نخواهد بود 

تجربه بهم میگه ها

کاش یه کاری میکردی خودش پیش قدم بشه

💕🧚‍♀️                                               

اول بگم از اینکه حستو گفتی احساس پشیمونی نکن، دپم اینمه سعی کن دیگ ب پروپاش نپیچی و فکر کنه برات تموم شده و منطقی هستی، ولی ازعلایقش سر در بیار و همون کارا رو بکن و استوری کن و ...خوشکل خودتو و ی هنری ک داری رو بکن تو چشمش😅

بازم مردخوبی بوده معلومه آقاس که مسخرت نکرده 

دیگه تویه قدم برداشتی بایدصبرکنی اون قدم بعدیوبرداره بافاصله امانزدیک باهاش رفتارکن دیگم ابرازعشق نکن فقط رفتاری

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
فراموشش کن مردا تابفهمن دوسشون داری تو رو ازخودشون دور می کنند  ازیکی خوشم اومد تا فهمیدبهش عل ...

از اون پسرا نیست 

معذرت خواست و گفت نمیتونه تو رابطه باشه و بعدش هم گفت الان خوبی 

اوه ب پسرا بگی دوسشون داری ازت فاصله می‌گیرن اون اگه عاشقتم بود با ابراز احساساتت دیگه مث قبل عاشق ...

شکست عشقی خورده ، عاشق هم بود پا پیش نمیزاشت چون ترس داره دوباره 

ولی از اون پسرا نیست معذرت خواست گفت نمیتونه تو رابطه باشه و بعدش هم گفت الان خوبی 

بازم مردخوبی بوده معلومه آقاس که مسخرت نکرده  دیگه تویه قدم برداشتی بایدصبرکنی اون قدم بعدیوبر ...

آره پسر خوبیه ، ازم معذرت خواست و گفت نمیتونه تو رابطه باشه بعدشم گفت الان خوبی 

به نظرت چه رفتاری کنم ، که جذبم بشه 

حالا نه با خودش مثلا با دوستام که تحت تاثیر قرار بگیره

آره پسر خوبیه ، ازم معذرت خواست و گفت نمیتونه تو رابطه باشه بعدشم گفت الان خوبی  به نظرت چه رف ...

خب کلن بایدسر به زیرباشی دیگه جلوچشمش باش کم محل کن به بقیم سگ محل اصن نگانکن به بقیه پسرانه حرف بزن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست