2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم...میشه یه کم توضیح بدی درمان داره نداره چقد درمانیش طول میکشه....بازم مرسی از محبتتون...

توی خانوادتون سابقه این رو داشته کسی؟ یا ازدواجتون فامیلی بوده؟

البته این غربالگری بدو تولد هس عجیبه الان کسی متوجه بشه

باید تا اخر عمرش پروتئین مصرف نکنه و شیر خشک های مخصوصش رو دریافت کنه.

با یک پزشک در ارتباط باشید

توی خانوادتون سابقه این رو داشته کسی؟ یا ازدواجتون فامیلی بوده؟ البته این غربالگری بدو تولد هس عجیب ...

سابقه نه ...ولی ازدواج فامیلی آری پسر عمو دختر عمو..

عاشق خودمم.....💝💖💗💓💞💕
توی خانوادتون سابقه این رو داشته کسی؟ یا ازدواجتون فامیلی بوده؟ البته این غربالگری بدو تولد هس عجیب ...

زنده میمونه تا آخر عمر این نوزاد بعد چه چالیچ های سر راه این نوزاد قرار میگیره...مرسی 

عاشق خودمم.....💝💖💗💓💞💕

این برگه جواب آزمایش مربوط به سطح فنیل‌آلانین (Phenylalanine) در خون است که برای بررسی بیماری فنیل‌کتونوری (PKU) انجام می‌شود.

اطلاعات کلیدی آزمایش:

Test (آزمایش): Phenylalanine level

Result (نتیجه): 15.7 mg/dL

Normal Range (محدوده طبیعی): تا 4 mg/dL

---

تفسیر:

🔴 نتیجه 15.7 بسیار بالاتر از حد نرمال (تا 4) است، که نشان‌دهنده احتمال بسیار قوی ابتلا به بیماری فنیل‌کتونوری (PKU) می‌باشد.

---

بیماری فنیل‌کتونوری چیست؟

PKU یک بیماری ارثی متابولیکی است که در آن بدن توانایی شکستن فنیل‌آلانین (یک اسیدآمینه موجود در بسیاری از غذاهای پروتئینی) را ندارد. تجمع این ماده می‌تواند به آسیب شدید مغزی در نوزاد یا کودک منجر شود اگر رژیم خاص درمانی شروع نشود.

---

چه کاری باید انجام شود؟

✅ فوراً به پزشک متخصص اطفال یا متخصص ژنتیک مراجعه کنید.

✅ معمولاً در صورت تأیید تشخیص، یک رژیم غذایی بسیار خاص و کنترل‌شده آغاز می‌شود که فنیل‌آلانین کمتری دارد.

✅ این بیماری با کنترل دقیق قابل مدیریت است و کودک می‌تواند زندگی سالمی داشته باشد.

---

از هوش مصنوعی پرسیدم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋❄️