2777
2789
آخه چه انگیزه ای واسه زندگیه اگه میدونستم مامان بابام سر مرگم ناراحت نمیشن واقعاً خودمو می،کشتم&nb ...

منم خواستم چند بار این کارو بکنم ولی بعدش فکر کردم با خودکشی فقط اون دنیارو هم برا خودمون جهنم میکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تاثیر جغرافیا هست 

تو این کشور خیلی سخته انگیزه برای زندگی داشتن ولی باید تلاش کنیم چون مجبوریم 

تو کشورای دیگه حتی مهاجرای ایرانی حالشون خوبه ولی ما همش درجا می زنیم‌.‌ به هرکس هم بگی میگن تو بی عرضه ای. 

در نتیجه باید خودمون به خودمون کمک کنیم و انگیزه بدیم.

هر کسی یجوری درد و گرفتاری داره هییییچکسییی نیست که مشکلی نداشته باشه همهههههه دغدغه دارن 

ولی من همه تلاشمو میکنم سختیارو چند ماهی تحمل میکنم  تا به اون چیزایی که می‌خوام برسم و  دیگه عذاب وجدان نگیرم   اون فردی رو که میخواستم و بسازم و پدرو مادرم و دوستام و‌شاد کنم دشمنان هم بترکن😂

ببین تاثیر جغرافیا هست  تو این کشور خیلی سخته انگیزه برای زندگی داشتن ولی باید تلاش کنیم چون م ...

دقیقا به هرکی میگی جامعه شرایط کشور باعث شده پیشرفت نکنیم سریع میگن تو بی عرضه ای فلانی چطور پیشرفت کرده