2777
2789

خواهرشوهرم مدام گله داره که من کار نمیکنم😄مادرشون مریضه و پوشکی میگه چرا نمیاد به ما کمک کنه😐😐

جالبه خواهرشوهرم روزی ۵۰۰ میگیره از خواهر و برادرای دیگه و مادرشو نگه میداره😐😐😐

بعد توقع داره پول هم بدم کمک هم بکنم🤔

شوهرمم میگه من کوچکترین توقعی از همسرم ندارم و اگرم خودش بخواد من اجازه نمیدم

و اینگونه خواهرشوهر زیپ دهنشو میبنده😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم مدام گله داره که من کار نمیکنم😄مادرشون مریضه و پوشکی میگه چرا نمیاد به ما کمک کنه😐😐 ج ...

من همیشه میگم وقتی طرف دختر داره نباید توقع از عروس داشته باشه شاید اصلا خود مادر با عروس راحت نباشه 

با اینکه خیلی ویژگی های بدی هم دارم ، خدایی اینقدر وانمود میکنن من خوبم ک حتی نمیتونم حدس بزنم تو ذهن شون چی ازم ساختن. وانمود میکنن من خیلی کامل و بی نقصم ، فقط ی کم شلخته ام . 

حرفشونم اینه ما بخاطر خودتون میگیم 🤢

بعله.بعد خود دخترهاش مجردن برای کار ول کردن رفتن یه شهر دیگه ها .مامانشون گفت نرید بمونید . خودشون گوش ندادن بعد از من که یه  دختر غریبه ام  توقع دارن بمونم ور دل مامانشون. 

من همیشه میگم وقتی طرف دختر داره نباید توقع از عروس داشته باشه شاید اصلا خود مادر با عروس راحت نباشه ...

ببین من میگم وظیفه ی همسرمه و البته همسرم هم همینو میگه

که وظیفه ی بچه هاست مادرشونو نگه دارن نه عروس

نوبتی میرن روزی یه نفر....خواهرشوهرم قبول کرده پول بگیره حای بقیه بره

دیگه کمکم کنین چه صیغه ایه؟پولشو دارم میدم دیگه