2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شددد بیایننن🥺

716 بازدید | 44 پست

دیشب سریه مسئله ی کوچیک بحثمون شد البته من دچار سوتفاهم شدم، این چندروزه ام اصلا حال و حوصله نداشت یه جوری شده بود منم بی محلی هاشو میدیم غصم میگرفت البته اینم بگم یه دوروزم مریض بود، دیشب بخاطر همون بحثمون بجای اینکه بگه اشتباه شده همه چی بهم گفت، اومدم خونه پیام دادم ببخشید ک ناراحتت کردم گفت باشه ولی گلایه هامو ازش کردم گفتم 7ماهه یا کارداری یا مریضی یا حوصله نداری بعد بهم گفت فعلا نبینمت نه خودتو نه پیاما تو منم از حرصم گفتم دیگ کلا نمیخواد ببینی فکر میکردم ادم زندگی هستی اشتباه فکررکردم

ب نظرتون من رو موخشم؟ 

خب عزیز جان کار کنه میگی چرا به من نمیرسی کار نکنه میگی بی عرضه ای و مزیضی دست خود ادم نیست بنظزم واسه هزچیزی بهونه گرفتن کار رو مخیه

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

والا مار از این یه ذره حرفی شما زدی 

چمیدونیم که چی شده 

و جزیبات چیه 

شاید طرف مشکل مالی و 

کاری داده 

مشکل

جسمی داره 

یه وقتایی آدم ها

اعصاب ندارن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیز جان کار کنه میگی چرا به من نمیرسی کار نکنه میگی بی عرضه ای و مزیضی دست خود ادم نیست بنظزم وا ...

کلا وقناییم ک بیکاره میچرخه گیر میده بهم، دیشب میوه چرا غذا از خونتون نیاری بقیش اضافه میمونه اونو یا بخور یا بریز اشغالی یا ببر خونتون، من نوه میدارم شادی داداشش بخداد بخوره، جرا باید ببرم خونمون دوباره مگه گدام؟ 

کلا وقناییم ک بیکاره میچرخه گیر میده بهم، دیشب میوه چرا غذا از خونتون نیاری بقیش اضافه میمونه اونو ی ...

بنظرم خیلی اقتصادیه. و طرز حرف زدن بلد نیست وگرنه منظور بدی ندارع

والا مار از این یه ذره حرفی شما زدی  چمیدونیم که چی شده  و جزیبات چیه  شاید طرف مش ...

من خودمم میدونم ک تقصیر من بوده ولی چرا دیگ میگه اگه 

خونه ی خودمون غذا اضافه بمونه میزنم م تو سرت، چرا اضافه میاد نمیخوری یا نمیریزیی دور یا نمیبری خونتون، منم به هوای داداشش ک شاید بخواد بخوره نگه میدارم، 

بنظرم خیلی اقتصادیه. و طرز حرف زدن بلد نیست وگرنه منظور بدی ندارع

این اقتصادی نیست کوتاه فکره، من اندازه ی خودمونو میارم اون نمیخوره من چیکار کنم عوض دسستت درد نکنس میگه بزنم تو سرت

این اقتصادی نیست کوتاه فکره، من اندازه ی خودمونو میارم اون نمیخوره من چیکار کنم عوض دسستت درد نکنس م ...

خب پس ولش کن و‌تمام کن این بازی کثیف رو و بلاکش کن شماره هاشو و اکانتاشو‌ و برو سراغ یع ادم دیگه

خسیسی چیزی هست؟

نمیدونم🤷🏻‍♀️از خونه ی بابام اوردم از خونه ی تو نیاوردم ک قر میزنی، باید اونقدری نباشه از جلوی هم برداریم یا مگه گدام دوباره ببرمش خونمون 

نمیدونم🤷🏻‍♀️از خونه ی بابام اوردم از خونه ی تو نیاوردم ک قر میزنی، باید اونقدری نباشه از جلوی هم ب ...

خوب همینو بهش بگو

به هر حال عزیزم نامزدی دوره شناخت سعی بکن خوب بشناسیش 

شاید بلد نیست منظورشو درست بگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم