2777
2789
عنوان

سینگل و متاهل ها

109 بازدید | 12 پست

اونایی که ازدواج کردن، نظرتون درمورد ازدواج چیه، به بقیه توصیه میکنید؟ ازدواج در چه شرایطی خوبه؟ بچه دوست دارین، خوبه؟ نظرتون درمورد رابطه ج ن س ی؟ چه توصیه ای برای سینگلا دارین؟ 

حالا شما سینگلا و مجردا نظرتوندرمورد ازدواج چیه؟ تو چه شرایطی ازدواج میکنی؟ ازدواج و دوست دارین؟ بچه چی؟ 

من ۳۴ سالمه مجردم ولی ازدواج نباشه احساس پوچی میکنی ادم دوست داره به یکی تکیه کنه سر خونه زندگی خودش باشه با همسرت مسافرت برین مهمونی برا زندگی خودت تصمیم بگیری بچه داشته باشی ولی مجردی بلاتکلیفیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دوسال ایناست متاهلم

از ازدواجم به شدت راضیم. 

ازدواج درواقع حس خوبی، اما همیشه خوب نیست، اونایی که صبور و با حوصله هستن، میسازن با بقیه و شرایط دارن و با اخلاقن تو ازدواج. اصولا موفقن. اگه شخصی که باهاش ازدواج کردین ادم خوبی باشه نسبتا بهتر، اونایی که مجردن هم تا واقعا عاشق یه ادم درست حسابی نشدن ازدواج نکنن، ازدواجم در شرایطی خوبه که طرف اخلاق خوب، پول، خانواده خوب و در نهایت قیافه داشته باشه