من یه مدته رو صداهای نسبتا بلند حساس شدم جوریه گوشم و سرم درد میگیره موقعی که صداشون میاد و واقعا نمیتونم تحملشون کنم مثلا صدای سر صدای بوق ماشین حوریه نمیتونم تحمل کنم یا وقتی یکی بلند حرف میزنه خیلی اذیت میشم قبلا اصلا اینطوری نبودم دلیلش چی میتونه باشه؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازاصابته عزیزم منم اینجوریم حتی شبا ک خوابم با کوچکترین صدا بیدارمیشم شوهرم تو حال میخوابه من تواتاق صدای جابجاشدن شوهرمو میفهمم.سرخیابون ماشین رد میشه میفهمم رفتم دکتر نوار مغزو ام ار ای گرفت گفت تامیتونی خودتو کنترل کن اصابتو اروم کن البته داروام داد من نخوردم چون گیج و منگم میکردن
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
[QUOTE=320736984]ازاصابته عزیزم منم اینجوریم حتی شبا ک خوابم با کوچکترین صدا بیدارمیشم شوهرم تو حال میخوابه من تواتاق ...[QUOجدی؟! جدیدا حس میکنم حالم خیلی بد شده به خاطر درسا و افت تحصیلی که با ورود به دبیرستان داشتم...
[QUOTE=320737413]خب استرس رو کم کن سعی کن وقتی درس میخونی میبینی توفشاری فاصله بده استراحت کن دوباره شروع کن.[/Qباور کن انقد امتحان داریم اصلا فرصت ندارم استراحت کنم بوده تو روز سه سه تا امتحان داشتیم الانم که امتحانای دی اومدن باید توی ۱۷ روز این همه درسو امتحان بدیم واقعا دیگ نمیکشم...