2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست ........😭

448 بازدید | 55 پست

بچه ها تو تاپیکا قبل گفتم که با دوست پسرم کات کردیم برا اینکه گفت باید رابطه ج ن س ی باشه تو رابطمون که مطمئن بشم دوسم داری و قصدت سر گرمی نیست

بعد اینکه کات کردیم من چند بار پیامش دادم که بیا باهم باشیم ولی رابطه ج ن س ی نباشه

اینبار بهم گفت دوباره فکراتو بکن گفتم نه قبول نمیکنم که رابطه ... باشه اینقدر توهین کرد بهم 

بهم گفت رو شخصیتت کار کن که ی پسر رو داد بهت نچسبی بهش و تو لیاقت منو نداری و فکر کردی کی هستی و ......من در جواب تمام اینا سکوت کردم گفتم خدا جوابت بده بهتره بچه ها حالم خیلی بده از اینکه بهم توهین شده😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب

الان داری به خاطر یه ادم هرزه گریه میکنی؟

تو از اون بدتری که

مطمئن باش به صدنفر دیگه هم پیشنهاد داده لیاقتش دخترایی مثل خودشه به هر حال دور آشغال به جز مگس چیزه دیگه ای نیست 

‌‌‌

من خانم نیستم . آفرین به تو . بجای گریه به خودت افتخار کن . اون نامرد عوضی هم بیخیالش شو قوی باش

من واقعا حالم بده از اینکه فکر کرده بهش آویزون شدم حالم خیلی بده از اینکه این توهینارو شنیدم 😭

من واقعا حالم بده از اینکه فکر کرده بهش آویزون شدم حالم خیلی بده از اینکه این توهینارو شنیدم 😭

بیخود کرده اون میخواسته با حرفاش تحریکت کنه که به خواسته ش برسه . اصلا نباید بهش زنگ می‌زدی . ولش کن . گریه نکن خوشحال باش که زود فهمیدی . چند سالته ؟

عجب الان داری به خاطر یه ادم هرزه گریه میکنی؟ تو از اون بدتری که مطمئن باش به صدنفر دیگه هم پیشنه ...

نه من بخاطر توهینایی که شنیدم حالم بده وگرنه حالم ازش بهم میخوره ولی از بس چند بار پیام دادم که چرا اول رابطه اینو نگفتی و .... حس آویزون بودن دارم ب خدا دارم میمیرم تاحالا کسی اینهمه بهم بی احترامی نکرده بود😭

بیخود کرده اون میخواسته با حرفاش تحریکت کنه که به خواسته ش برسه . اصلا نباید بهش زنگ می‌زدی . ولش کن ...

من ۱۸ سالمه 

اون ۳۱ 

اینقدر می‌گفت اگه قبول کنی برات همه کار میکنم ولی من هیچ موقع این کار مزخرف و انجام نمیدم 

نه من بخاطر توهینایی که شنیدم حالم بده وگرنه حالم ازش بهم میخوره ولی از بس چند بار پیام دادم که چرا ...

مهم نباشه برات اون به خاطر اینکه قبول نکردی عصبی شده و حتی اینم احتمالش کمه چون حس میکنم فقط اینطور باتو حرف زده که حس بد بهت بده دوباره بری سمتش وگرنه ادمی ک از این پیشنهادا میده سابقش خرابه و کم از این دخترا دورش نداره،پس ناراحت نباش اونی که الان خورد شده خودشه نه تو

‌‌‌

دست بردار و دیگه پیام نده اون بعد از همون رابطه ولت می‌کرده خدا رو شکر زودتر متوجه شدی ناراحت نبا ...

خدالعنتشون کنه که با احساسات دخترا بازی میکنن 

تازه اون طلبکارم هست میگه تو زندگیمو داغون کردی