2777
2789
عنوان

خدا خودش کمکم کنه از خونه پدر شوهرم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 36 پست

استارتر بیا تاپیک آخرم ببین مشکل منم خیلی بده ناراحتم واقعا

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
بله کارشناس ارشد پرستاریم،یه پسر ۱۰ ساله دارم،ولی ۴ ساله شاغل شدم قبلش به خاطر بچم سرکار نرفتم بعدم ...

خدا رو شکر با پسرت و شغل با ارزشت وقتتون رو بگذرانید

زود سپری میشه

حیف سلامتی خودت نیست

مردا رو که میبینی

یکیش معتاد

یکیش دست بزن

یکیش خیانت کار

یکی مریض و...

هر کی یه مشکلی داره

شما هم سعی کنید روال زندگیت رو بدست بیاری

وبرید

خونه خودتون

بهترین ها نصیب شما باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا متاسفانه جنگ اعصابه تو اتاق جدایید یا تو یه ساختمون با خونه جدا

تو یه ساختمون کاملا مجزا هستیم ولی شوهرم ۷دتا خواهر و دوتا برادر داره که هر روز اونجا هستن. بچه هاشونم همش میان بالا خلاصه ارامش رو از ما سلب کردند

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
مشکل اصلیم شوهر بیشعورمه اگرنه اونا اصلا به من کاری ندارن خونشون تا دلت بخواد رفت و امد و شلوغه شوهر ...

عزیزم با این وجود دور هم باشه خونه ات شوهرت اول خونه پدرشه بعد خونه خودش 

اول باید ناف شوهرت از مادرش بریده شه اونم دست خودشه کاری از دست تو‌بر نمیاد

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

تو یه ساختمون کاملا مجزا هستیم ولی شوهرم ۷دتا خواهر و دوتا برادر داره که هر روز اونجا هستن. بچه هاشو ...

بهتره عیر مستقیم به خانواده همسرت بفهمونی که دوست نداری بیان بالا

مثلا در دو قفل کن

بعد بگو خواب بودم نشنیدم

یا بگو حموم بودم و اینا

قربونت برم دختر گلم فداتشم عشقم😘😘
عزیزم شما شاغلی؟به شوهرت وابسته نباش بذار تو بغل مادرش باشه 

نه بابا چه وابسته گی اخه منظورم اینه که با کاراش به من بی احترامی میکنه منو هیچی حساب میکنه

بهتره عیر مستقیم به خانواده همسرت بفهمونی که دوست نداری بیان بالا مثلا در دو قفل کن بعد بگو خواب ب ...

اصلا بهشون رو نمیدم خودشون اصلا بالا نمیان ولی بچه هاشون دائم بالا هستند من اصلا زندگیم رو تحت کنترل اونا نزاشتم اجازه هم نمیدم چیزی بگن

عزیزم با این وجود دور هم باشه خونه ات شوهرت اول خونه پدرشه بعد خونه خودش  اول باید ناف شوهرت ا ...

اونم که خیلی بعید میدونم تا تو اون خونه هستیم اتفاق بیفته مگر اینکه بریم 

توام حسابش نکن اصلا انگار وجود نداره بی محلی کن خودش میاد سراغت

ببین من همین الانم ادم حسابش نمیکنم وقتی پایین میره اصلا انگار اتفاقی نیوفتاده الان به شماها میگم و درد و دل میکنم اصلا نقطه ضعف دستش نمیدم به هیچ عنوان

خدا رو شکر با پسرت و شغل با ارزشت وقتتون رو بگذرانید زود سپری میشه حیف سلامتی خودت نیست مردا رو ک ...

نه خدارو شکر اهل هیچ کدوم از این کارا نیست ولی یه جور دیگه رو اعصابه

ببین من همین الانم ادم حسابش نمیکنم وقتی پایین میره اصلا انگار اتفاقی نیوفتاده الان به شماها میگم و ...

من مثل توبودم حساس بودم دوسه باهاش دعوام شد دیگه نرفت،میخوای توام به روش بیار بگو ناراحتی شاید قبول کرد و فهمید

...

نه خدارو شکر اهل هیچ کدوم از این کارا نیست ولی یه جور دیگه رو اعصابه

به قرآن که بعضی از این مردها لیاقت ندارن. خب بابا بتمرگ توی خونه ات. زن خوب تحصیل کرده کارمند دیگه چی میخوای آخه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕