2777
2789
عنوان

خانواده ام با همسرم نمیسازن

432 بازدید | 15 پست

همسر من کلا از این پسرای امروزی. 

اما مشکل خانواده منه، از وقتی با همسرم دوست شدم تا الان از همسرم خوششون نمیومد. فقط از لحاظ تیپ، تیپش بد و لش نیست اتفاقا عاشق استایلشم اما خانواده ام حس خوبی نسبت بهش ندارن هث از لحاظ تیپ هم از لحاظ کلی. 

من الان خیلی دوسش دارم و ازدواج موفقی داشتیم، اما فقط نمیدونم مسئله خانواده امو چطور حل کنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست با هم روبرو بشن

خودت برو و بیا..اونجام راجب همسرت حرف زدن قاطع بهشون اجازع نده بدون بی احترامی

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

قطع رابطه کن....منم مامانم از همسرم خوشش نمیاد از همه نظر ...کلا دوماد دوست نیست مخصوصا اگر دوماد وضعش بهتر از پسر باشه....منم الان ۴ماهه نرفتم خونش فقط ی بار رفتم ...هرچند شوهرم میگه تو فقط برام مهمی و با اخلاق و رفتار مامانت کنار امدم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

همسرت مناسبت های مختلف مثل تولد و.. براشون کادو بگیره و احترام بزارم وقتی پیششون هستی غیر مستقیم بحث رو باز کن و که آره فلانی اینقدر شما رو دوست داره و اینجور می‌گفته در کل خودت باید سیاست رفتاری داشته باشی درست میشه

عزیزم اگه خودت از زندگیت رضایت داری نظر اطرافیان چندان مهم نیست.

باید بپذیری که حتما لازم نیست خانواده ات شوهرت رو دوست داشته باشن، ولی اونا حتما و حتما باید احترام شوهرت رو حفظ کنن.

تا وقتی که بهش بی احترامی نکردن اوکیه!

ولی اگر بهش بی احترامی کردن حتما و حتما سمت همسرت باش! این تنها راهیه که زندگیت رو حفظ میکنه و حد و حدود خانواده ات رو مشخص میکنه.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
2 سال و 3 ماه شد تا الان گفتم خانواده ام درست میشن درست میشن ولی نشد دیگه واقعا موندم:) 

اشکال نداره.. ینی جلوی روی خودش بهش بی احترامی میکنن یا پیش تو حرفی میزنن؟؟ شوهرت باید سعی کنه سالروز هایا جشن ها هدیه های هرچند کوچیک ولی معنوی تدارک ببینید تا شاید اینجور دل خانواده اتو بدست بیاره یه خانواده ممکنه زود بپذیره یکی کمی دیر تر همیشه و همجا احترام همسرت و خانواده اتو داشته باش.. مهم خودتی که کنارش ارامش داری و خوشبختی خانواده هم حل میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻