2777
2789
عنوان

قبول شدمممم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 20 پست
فقط خدا کمکم کنه من وسواسی ام خودخوری میکنم

اگ خیلی حساسی از یه هفته قبلش میتونی ماشین آزمون رو دو ساعت اجاره کنی تمرین کنی بعد از رد شدنم نترس فوقش یبار دیگ میری 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از راهنماییت ❤

قربونت

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

اگ خیلی حساسی از یه هفته قبلش میتونی ماشین آزمون رو دو ساعت اجاره کنی تمرین کنی بعد از رد شدنم نترس ...

یبار رد شدم

اره اینسری میخوام ماشین بگیرم ی کلاس برم قبل ازمون

لاکصب اضن ازمون دوبارع گرفتن شهری مکاافاته هزروز زنگ میزنم میگن جای خالی ندارن

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
یبار رد شدم اره اینسری میخوام ماشین بگیرم ی کلاس برم قبل ازمون لاکصب اضن ازمون دوبارع گرفتن شهری م ...

عجب چقدر دوررر برا همینه خب آدم یادش میره تو این فاصله  موفق باشی 🌹