2777
2789

من خودم بچگی چون خیلی لاغر و سبزع بودم همه بهم میگفتن زشت مامانمم همیشه موهامو کوتاه پسرونه میزد:) و چون ۴سال بنایی داشتیم خونمون همیشه دورم شلوغ و  پر مصالح ساختمونی بود و یه حریم خصوصی نداشتم ...اعتماد به نفس هنوزم که هنوزه ندارم با اینکه الان بزرگ شدم و ۱۸۰درجه چهرم تغییر کرده به حدی که وقتی یکی بهم میگه چقدر قشنگی استرس میگیرم بغض میکنم بی دلیل گریع میکنم:)

تو مدرسع هم ب همین خاطر همیشه استرس و اضطراب داشتم که نکنه کسی منو دوست نداشته باشه بااینکه من شاگرد اول کلاس بودم و همیشه درس خون ترین بودم و همه معلما دوسم داشتن حتی منو میبردن پیش خودشون توی کارای اداری مدرسع کمکشون کنم و کلی تعریف میکردن ازم :)

همیشه از بچگی به بچه های کلاس که پوستشون سفید بود حسودیم میشد و فکر میکردم اونا خوشگلن و من سیاه و داغونم و اینو کردع بودن تو مخ من حتی فامیل حتی مامان بابام:)

الان خیلی روی خودم کار کردم ولی هنوز باورم نمیشه وقتی کسی بم‌میگه قشنگی!

کلی عقدع زیبایی و تمیزی دارم و هرکار میکنم حس میکنم زشتم و کثیف شاید روزی۳بار برم حموم و خودمو بشورم و لباسامو هی بشورم و هی روتین پوستی انجام بدم و خونه رو تمیز کنم دیگ دارم دیونه میشم از دست خودم💔

- کاش اونقدر که توقع دارید لیاقت هم داشتید!🪐🖇️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه یکبارررررررررررررررررررررررر کسی کمکم کنه یه کاردستی درست ببرم مدرسه جلو بقیه سرزنش نشم از طرف معلم

حالا هر کس بچش باید کاردستی ببره به من میگه

جوری براش درست میکنم که معلم وسط کلاس کف بالا میاره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
زشتم باشی مهم نیس .مهم ذات و شخصیتته

ببین واقعا زشت نیستم یعنی هربار خودمو نگا میکنم خودمو دوست دارم حتی شوهرمم همیشه میگه تو از همه آدمای دورت خوشگل تری ولی نمیدونم‌چرا یهو اعتماد به نفسم صفر میشه خودمو از همه قایم میکنم نمیخوام کسی ببینتم💔

و داشتن اندام خوب از بچگی خیلی لاغر بودم همونطور هم موندم همه بهم میگفتن مث کلاغ شدی یا دستام خیلی لاغره تو مدرسه نگا میکردن میگفتن ادم از دستات میترسه الان میرم جایی دستامو قایم میکنم 

اینکه یکبارررررررررررررررررررررررر کسی کمکم کنه یه کاردستی درست ببرم مدرسه جلو بقیه سرزنش نشم از طرف ...

عاخیییی😅😂منم کسی کمکم نمیکرد بابام فقط بعضی وقتا هنرنمایی میکرد

ببین واقعا زشت نیستم یعنی هربار خودمو نگا میکنم خودمو دوست دارم حتی شوهرمم همیشه میگه تو از همه آدما ...

اولا که در مورد بی اعتماد بنفسی و مثلا زشتیت به همسرت نگو وای من حس میکنم زشتم .دوما همه یه جورایی گاهی بی اعتماد بنفس میشن مهم اینه نزاری همیشه اونجوری بمونه .