👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔 آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید. آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو... زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین... خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همین الان سوال شما تو ذهنم بود.من اصلا تاپیکو نخوندم قضیش چی بود؟
همسرشون ۷ صب به قصد رفتن ب سرکار از خونه زده بیرون تا ساعت ۲ شب ک تاپیک زده بود خبری ازش نبود گوشیش هم خاموش بود
طفلک دوتا بچه کوچیک داشت
👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔 آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید. آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو... زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین... خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
من که اون تاپیک رو ندیدم.... ولی عقل سالم میگه کسی که شوهرش غیب شده میره پلیس گزارش میده نه اینکه بیاد نی نی سایت تاپیک بزنه و سرفرصت جواب همه رو هم بده.... کلا من به تاپیکهایی که طرف مشکل فوری فوتی داره میاد سایت و تاپیک میزنم اصلا خوشبین نیستم
من که اون تاپیک رو ندیدم.... ولی عقل سالم میگه کسی که شوهرش غیب شده میره پلیس گزارش میده نه اینکه بی ...
از ظهر دنبالش بودن با مادر شوهر و دوستاش و اینا بیمارستان د اینام رفتن پلیس هم رفتن. پدر شوهرشم ار عراق داشت برمیگشت. قرلر بود ساعت ۷ صب بره دوباره دنبالش بگرده. میخاست بره دوربین های مدار بسته اطراف را چک کنه. تا ساعا ۱۱چیزی نگف تو تاپیکش لچه ها ترکوندنش. ولی بجه. ها فک نکردن ک خب رفته دنبال شوهرش.گفت میام نتیجه میگم ولی انلاین نشد شاید وای فا خونه بوده. عجولانه ترکوندنش. اسم کاربریش یادت نیس؟