2777
2789

یکونیم سال تمام شبانع روز باهزینه خودم بدون اینکه کسی حمایتم کنه درس خوندم...روزی ۱۰ساعت..۱۲ساعت.....سرکتابم خوابم میبرد..ازگردن دردو چشم دردهم ک نگم....هرچی دراوردم خرج مقاله کتاب همایش کنگره و....کردم ک بشه برام رزومه...روزاولی که کارنامم روگرفتم دیدم مرحله اول قبول شدم...بارتبه کل ۲۰ و ۱۶سهمیه...

برارشته ماهم کلا۲۳نفربرمیدارن‌.ک ۴ نفرشون شهریه پردازه...‌.یعنی اگ دربهترین حالت مصاحبه روسپری کنم بازهم میوفتم توآزاد......

منی ک هیچ حمایت مالی ندارم..

حس فس شدن دارم...حس ناامیدی دارم..انگیزه مصاحبه ندارم....دست ودلم ب خوندن نمیره....حس بازنده هارو دارم...شب وروز دارم ب رتبم فکرمیکنم...من بی هیچ سهمیه...بی هیچ پشتوانه....خدایا...

اشکم بند نمیاد..

روا نیست بمن..‌.راهی ک تالان اومدم خدامیدونه چقد مشقت داشته برامن.

مشاورم میگه بادورا صحبت کن رات بندازن...‌هیچ کدومو نمیشناسم....هیچ پارتی ندارم....

من ناامیدم..ناامیدشدم...یادزحمات شبانه روزیم ک مبوفتم قلبم دردمیگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشتتون چیه عزیزمد، نمیتونی کنار تحصیلت کار کنی خرج دانشگاه رو دربیاری؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ولی من واسه آزاد نخونده بودم من برا روزانه خونده بودم 😔

روزانه اوردن سخته عزیزم، من خودم برای دکتری اصلا به روزانه فکر نمیکنم حوصله ی اینقدر درس خوندن هم ندارم، میخوام غیر انتفاعی برم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
باشهریه ها چکارکنیم؟

شاغلم عزیزم، احتمالا هر چی در میارم باید بدم دانشگاه 

من ی اندک پس انداری دارم ک شاید فقط دوترم اول روبتونم اداره کنم بقیشو چکارکنم...یابایدمثل چی کارکنم یا وام بگیرم ینی هیچ پس اندازی نمیمونه.....دلم ازین میسوزه ک آزادچرا؟؟؟ مگه من واسه آزاد شب روزو ازپاافتادم سراون کتابا

بچه های دیگ الان خودشونو آماده میکنن برا مصاحبه...من هیچ انگیزه ای ندارم...هیچ امیدی انگاربرام نمونده صب پامیشم فقط کتابارو نگا میکنم باحسرت...ب زحماتم فکر میکنم