2777
2789
عنوان

بچه ها با شوهرم....

257 بازدید | 23 پست

بچه ها دیشب با نامزدم داشتم حرف می‌زدیم (چت) بعد تا من گفتم سلام خوبی گفت ممنون من خوابم میاد میخوام بخوابم شب بخیر 😐

بعد منم عصبی شدم بهش گفتم توجه نمیکنی و اینا الآنم من باهاش قهرم 

چیکار کنم ؟؟؟

واقعا حس میکنم دوسم نداره 

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

سیاست ب خرج بده دختررر

اون زمان قربون صدقش برو و بهش بگو عزیزمم دیشب ب خاطر ی رفتارت ازت ناراحت شدم 

فک کردم ک نمیدونی و بابد بهت بگم قربونت بشم لطفا وقتی باهات حرف میزنم جوابمو بده بعد بگو خوابم میاد گلم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاست ب خرج بده دختررر اون زمان قربون صدقش برو و بهش بگو عزیزمم دیشب ب خاطر ی رفتارت ازت ناراحت شدم ...

بهش میگم میگه باشه ولی بازم اونجوری

بهش میگم میگه باشه ولی بازم اونجوری

ببین قلق و رگ خواب مردتو بدونی همه چی حله 

بعضی هاشونم خودشون خودشون رو لو میدن میگن این رفتارو بکن همه چی ت بگیه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

زیاد حساس نباش که بعدا تو زندگی پدرت درمیاد از من گفتن قهر نکن فقط وقتی دیدیش وسطای حرفت بگو دیشب ازت دلخور شدم  دلم بهت کشید که پیام دادم همین دنبالشو نگیر 

زیاد انگولک نکن به ضررت تموم میشه

داشتین حرف میزدین وسطش گفتی سلام خوبی ، طرف هنگ کرده برو در خونشون ببین تا حالا به هوش اومده .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ببین قلق و رگ خواب مردتو بدونی همه چی حله  بعضی هاشونم خودشون خودشون رو لو میدن میگن این رفتار ...

آخه من تازه نامزدم نمیدونم چجوری پیدا کنم

داشتین حرف میزدین وسطش گفتی سلام خوبی ، طرف هنگ کرده برو در خونشون ببین تا حالا به هوش اومده .

مسخره میگم تازه میخواستم حرف بزنم