2777
2789

بچها من دیروز خواب یکی از عزیزامو دیدم ک فوت کرده، خوابم اینجوری بود ک توی مراسم عذای خودش بودم رفتم ی قسمتی اون اونجا بود پشتشم تاریکی مطلق بود دستمو گرفت با خودش برد بزور اول هی میگفتم من نمیام اما رفتم باهاش، تعبیرش مرگه؟؟ البته ظهر خواب دیدم بچها 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدقه بذار 

من خواب عزیز از دست رفته زیاد دیدم که حتی بغلشون کردم اما اتفاقی نیفتاد 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

صدقه بده، من چند وقت پیش ساعت ۱۱ ظهر خواب دیده بودم دختر همسایمون که چندسال پیش فوت کرده همش دنبالمه، چند روز بعدش داشت تعبیر میشد، به مرگ نزدیک شده بودم، که یهو دوباره به دنیا برگشتم

پس جدی بگیر خوابتو

خواب روز تعبیر نداره خواب بی اهمیتیه مهم خواب دم صبحه .خودتو اذیت نکن  صدقه بده .خدا رحمتشون کنه لابد بفکرش بودی یا افکارت پریشون بوده خواب بد دیدی

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
خواب سحر تعبیر داره کمتر بخورناهار ...سبک تر بخواب    

من خوابمو بگم 

خواب ديدم همسرم ميگه دعا كن دستو بالم باز بشه برات طلا بخرم 😐هيچ وقت از اين حرفا نميزنه كه تو فكرم بوده باشه 

ماهيم كه باردار شدم خواب ديدم مادربزرگم كه فوت شده يه كاسه شيرني تر تعارفم ميكنه يه دونه برداشتم در كمال ناباوري همون ماه حامله شدم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚