2777
2789
عنوان

قط رابطه

741 بازدید | 26 پست

سلام ،باخواهرشوهرم ۴ساله قط رابطه بودیم مقصرهم خودش بود ،اما باز من چن باری بخاطرشوهرم پا روی دلم گذاشتم گفتم آشتی کنیم اون خودشو چس کرد،دیشب حالا چون از کربلا اومده بودیم اومدن خونمون ،ناگفته نماند ک من قبل رفتن بهش زنگ زدم خدافظی کردم ،حالاچیکارکنم اصلا دوست ندارم پاشون ب زندگیمون باز شه ۱۰ساله ازدستشون آسایش ندارم

یا از اول نمیخاستی.. حالاهم ک بخاطر شوهرت میخای باید سروکله بزنی... واقعا مردیک خاهروبرادر نداره گلی از گلهای بهشته😐

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر نباش ولی رابطه تون رو خیلی کم کنید،مثلا سالی یه بار ،شما خونه ش نرید اونا هم نمیان ،من هم با خوا ...

ی لحظ از ذهنم کاراش وحرفاش نمیره خ سخته بخوام برم خونش

یا از اول نمیخاستی.. حالاهم ک بخاطر شوهرت میخای باید سروکله بزنی... واقعا مردیک خاهروبرادر نداره گلی ...

شوهرمم چنان مشتاق نیست میگ نبینمشون راحتترم 

ک شامل من نشده 😁

شامل من شده ولی خب هرکسی ب دردی دچاره.. شما اونطور.. من ب خاطر مساعل مالی غمگینم 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

باز خوبه این خواهرشوهر اومد خونتون 

😑😑متاسفانه دایی من دلیلش که معلوم نیست اما میگن بخاطر زنش هست 

قطع رابطه کامل کرده 

چند سالی هست که خبر نداریم 

مامانم خودش زنگ زد خداحافظی کرد برای رفتن به کربلا 

خودشم دعوتشون کرد 

اما نیومدن 

هعی بیچاره مادربزرگم 😢معلوم نیست چقدر چشم انتظاره دیدن پسرشه 

اگر بچه هاش ما رو ببینن شاید بچه بزرگ یکچیزیایی یادش باشه اما نسبتشون رو با ما نمی‌دونند 

ولی داییم یکبار به شماره من زنگ زد 

بعد اون همه وقت اما خب شمارمو به داداشم داده بودم 

دلم میخواست خودم به داییم پیام بدم اما تو هیچ اپلکیشن مجازی نیست 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

باز خوبه این خواهرشوهر اومد خونتون  😑😑متاسفانه دایی من دلیلش که معلوم نیست اما میگن بخاطر زن ...

باور کن راضی ب اومدنش نبودم ،بخاطرشون خیلی سختی کشیدم خیلی،کوچیک ترینش فحش ب پدرم و آرزوی مرگ برای خودم بود

باور کن راضی ب اومدنش نبودم ،بخاطرشون خیلی سختی کشیدم خیلی،کوچیک ترینش فحش ب پدرم و آرزوی مرگ برای خ ...

وقتی اینجوری نفرین کرده سعی کن به شوهرت بفهمونی که نمیخواید با خواهرش رفت و آمد کنی 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها