2777
2789
عنوان

بچه م 11 ماهشه شبا نمیخوابه

712 بازدید | 35 پست

کلا خیلی غر میزنه تو خواب درست نمیخوابه نیم ساعت یه بار گریه میکنه جیغ میزنه 

نمیدونم چیکار کنم آب هم بهش میدم هیچیش نیست اصلا فقط نق میزنه و درست نمیخوابه 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا همینطوری بود یا تازه اینجوری شده؟ شاید رگرسیون خواب باشه شاید بخاطر دندون باشه. دکتر پسرم بهم اجازه داده بود که اگر بچه بعضی وقا بخاطر دندون تو خواب بیقرار بود یه کوچولو قطره پاراکید بهش بدم. شما هم از دکترش بپرسید اگر لازم بود استفاده کنید

هنوز دارین بهش شیر شب میدین؟

بله متاسفانه 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

شاید دل درد داره،دارو دل دردم بهش دادی؟

آخه این سن دیگه چه دل دردی اونم هر شب 

قبلا همینطوری بود یا تازه اینجوری شده؟ شاید رگرسیون خواب باشه شاید بخاطر دندون باشه. دکتر پسرم بهم ا ...

رگرسیون خواب چیه 

منم بعضی وقتا استامینوفن میدم 

دختر من پنج سالشه هنوز بیداره کلا این مدلیه زوزام نمیخوابه هاااا الانم من مریضم نشسته داره منو میپاد

خدا صبرت بده 

برا همینه گلم بخاطر شیر بیشتر بیدار میشن عادت کرده خب دست خودش نیست یه سه شب بهش نده این عادت از سرش ...

باشه عزیزم 

وا مگه دل درد سن داره؟پناه میبرم به خدا از چیزای ندیده و نشنیده،خب شیر شب هم میدی شیر زیادی باعث دل دردم میشه،لااقل شیر شب قطع کن تو ک ب دل درد اعتقاد نداری،منم بچم ۱۱ماهشه شیر شب قطع نکردم چون سنگ کلیه داره هر چی شیر بخوره براش بهتره ولی درکنارش دارو دل دردم میدم

رگرسیون خواب چیه  منم بعضی وقتا استامینوفن میدم

بچه ها هر از گاهی به دلایل ناشناخته خوابشون بهم میریزه. بهش میگن رگرسیون خواب‌ مثلا تو چهار ماهگی دو سه روز ایجاد میشه دوباره خوب میشه و مجدد تو هفت ماهگی یک هفته بدخوابی داره و به همین ترتیب گاهی پیش میاد تا حدودای دو سالگی

شام بهش،چی میدی ؟ گرم یا سردش نیست

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن