2777
2789
عنوان

همسرم خشونت کلامی داره

270 بازدید | 17 پست

روز به روز دارم افسرده تر میشم. سر‌ و کله زدن با یه بچه لجباز به اندازه کافی فرساینده هست،دیگه کشش سختگیری های اونو نذارم. کاش میتونستم جدا بشم و با کسی باشم که بهم احترام بگذاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهایی که بچه داریم چاره جز تحمل نداریم با یه بچه کجا بریم 😔

سلام 

برای تبلیغات عضو نشدم اما یک کانال تو ایتا هست درباره روابط همسرداری و ....

اگر بخوای میذارم برات 

از اسکرین ها معلومه خیلی ها مشکلشون حل شده اگر خواستی برات میذارم 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

سلام  برای تبلیغات عضو نشدم اما یک کانال تو ایتا هست درباره روابط همسرداری و .... اگر بخوای م ...

چ‌کانالی 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من خاهرم اینجوره 

به شددددددت عجیبی تهاجمی حرف میزنه 

حرف خودشم فقط قبول داره 

اصلا هم اجازه نمیپه کسی حرفش به نقطه برسه 

تو یه جمله هزار بار میپره تو حرفت 

کم طاقت و لجباز و عصبییییی

هیچ خواستگاری نداره برعکس موقعیت کاری خوبش هر کی هم میاد غریبس و بعد دو روز میره 

به شدت هم بی منطقه 

سال هاست تو جامعست اما به اندازه سر سوزنی عوض نشده

چ‌کانالی 

https://eitaa.com/rabeteh_talaei

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

https://eitaa.com/rabeteh_talaei

اها فکر کردم کانال دوره همسرداری تنها مسیر رو میگید 😁

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ممنون عزیزم کار ما ازین چیزا گذشته

من که هنوز ازدواج نکردم 

ولی خب از اسکرین پیام هایی که گذاشته بود خیلی ها تازه بعد ۱۵ سال مشکلشون حل شده بود 

من میگم اگر جدایی نمیشه چرا نباید تلاش کرد تا اوضاع فقط یکم بهتر بشه 

اها فکر کردم کانال دوره همسرداری تنها مسیر رو میگید 😁

😂😂نه این یکچیز دیگست 

من که هنوز ازدواج نکردم  ولی خب از اسکرین پیام هایی که گذاشته بود خیلی ها تازه بعد ۱۵ سال مشکل ...

تلاش زیاد کردم چندین جلسه مشاور رفتیم حتی خیلی از رفتارامم عوض کردم ولی شوهر من یک ادم فوق العاده یه دنده فقطم حرف حرف خودشه خیلی ام منم منم میکنه بد دهن بچه ننه بازم بگم؟