2777
2789
عنوان

با وسواس ذهنی چکنیم😐😐🙄😣

129 بازدید | 14 پست

همششش استرس گرفتن یه بیماریو دارم ناخن کاشته بودم نوبت اولمم بود صبح هی حس میکنم‌هپاتیت گرفتم‌یا ایدز 

مثلا دستامم خیلی میشورم یا مدام گازو چک میکنم‌😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مدام گازو چک میکنم ولی اذیت نیستم بابتش چون نمیخام عزیزامو‌ از دست بدم اینجور حساسیتارو‌ دوسدارم ولی مورد ناخن ک گفتی اینحوری نیستم تو دیگ خیلی خودتو اذیت میکنی

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
وااای این وسواس ایدز چیه که جدیدا این همه درگیرشین

نمیدونم بخدا 

هی همه جا گفتن 

رفتم‌ناخن کاشتم واسه بار اول خیرر سرم‌تازه اول وقت بود قبلشم مشتری نداشت یعنی از روز قبل دور انگشتم ی کوچولو زخم شد همه گفتن وای ایدز گرفتی رفت 

دیگه همش ترسشو دارمم

منم مدام گازو چک میکنم ولی اذیت نیستم بابتش چون نمیخام عزیزامو‌ از دست بدم اینجور حساسیتارو‌ دوسدارم ...

🤦‍♀️🤦‍♀️دقیقا حس میکنم صبح که مبرم دانشگاه گاز بازه 

خدانکرده ی اتفاقی برا خانواده بیوفته 

ناخنم ک چه عرض کنم رفتم ریمو کردم دیگه درگیری نداشته باشم خیر سرم دیدم باز هی مینویسن ایدز ایدز

نمیدونم بخدا  هی همه جا گفتن  رفتم‌ناخن کاشتم واسه بار اول خیرر سرم‌تازه اول وقت بود قبل ...

بابا اصلاا ایدز گرفتن انقدر راحت نیست که با هر زخمی نگرانش باشی که
فکرش رو بکن
تو باید دستت زخم باز داشته باشه

یه نفر دیگه(که از قضا ایدز داشته باشه ) دستش زخم بشه
بعد خون دست اون یکاره بیاد بخوره به دست تو...
تو هم زخم دستت باااز باشه خونش بره تو خونت که مبتلا بشی
بعد اصلا هم فکر کن انقدرررر بد شانس باشی که همه این اتفاق ها بیفته
خب که چی؟ این همه ادم ایدز دارن...چیشده؟ هیچی دارن زندگیشونو میکنن همه چی هم امن و امانه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
بابا اصلاا ایدز گرفتن انقدر راحت نیست که با هر زخمی نگرانش باشی که فکرش رو بکن تو باید دستت زخم باز ...

هعی چی بگم خواهر روانیم کردن یکی میگه ویروس در حد چند دقیقه بیشتر زنده نمیمونه یکی میگه گرفتی الان کلا مردم خیلی به هم استرس منتقل میکنن

هعی چی بگم خواهر روانیم کردن یکی میگه ویروس در حد چند دقیقه بیشتر زنده نمیمونه یکی میگه گرفتی الان ک ...

نه من از نظر علمیشو بهت گفتم
استرس نگیر

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃