2777
2789

پسر من بیشتر غذاهای حاضری دوست داره.اما من مخالفم بدم میاد همش فست فودی باشه غذاش.

فلافل دوست داره.خودم درست میکنم.

عاشق خیارشوره کنار غذاش میزارم که اشتهاش باز بشه.

غذاهای کوکویی مثل کوکوسبزی کوکو سیبزمینی شامی...

غذاهای برنجی خیلی کم میخوره.

همیشه تو خونه موز دارم تا ضعف میکنه یا میل به غذا نداره موز میدم بهش.

زینکم اشتهااوره.خیلی تاثیر داره تو اشتهای بچه...

ممنونم از راهنماییتون فقط یه سوال چطوری متوجه بشم که دیگه اهنش کافیه و نباید بهش بدم؟؟

نمیدونم والا. من پسرم سرما خورده بود، بردم دکتر. گفت وزنش کمه و ....

براش سیپروهپتادین و فروگلوبین هم نوشت. من سیپرو ندادم. یه دفعه دادم عصبی شده بود و بهش نمیساخت ولی آهن خوب بود. من مثلا یه هفته میدم یه هفته نمیدم. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل هر بچه ای یه قلق داره.تو رفتاراش دقت کن. ازش بپرس...

مثلا من به پسرم میگم چرا این غذارو دوست نداشتی...اونم میگه چون گوجه داره یا پیاز داره دوست ندارم.

اما آروم آروم اوکی میشه نگران نباش.اکثربچه ها بد غذا هستن

فقط چیپسو پفکو اینا بهش نده جایگزینش از اجیلو میوه استفاده کن