2777
2789
عنوان

لطفا بیاید🥺

48 بازدید | 7 پست

دیگه از دست شوهرم خسته شدم تازه دوساله نامزد کردیم 21 سالمه با خیلی از رفتاراش کنار اومدم خیلی تلاش کردم برای ساختن زندگیمون اما دیگه نمیتونم خیلی خسته ام کرده اکل هفته رو دعوا و بحث داریم امشب بردا شت توی بحث گفت من از چند تا مرد پرسیدم همشون گفتن شما زنا همینطوری  خیلییی دلم شکست بهش گفتم تو که از من خسته شدی تا یکی دوماه دیگه نیا  منو ببین بعدم که اومدی میریم پیش مشاوره خانواده اونم گفتم باشه و گوشی و قطع کرد خیلی حالم بده کلی گریه کرده تروخدا اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه چیکار کنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم رابطه ای ک دوران نامزدیش اینجوری باشه باید راجع بهش تجدید نظر کرد ..تو زندگی هیچیییی مهمتر از آرامش روانت نیست خوب فکر کن وبا عقل و منطقت واسه آیندت تصمیم بگیر ان شالله که عاقبت بخیر بشی❤️

اره 

تا ۵ سال اول زندگی چنین مشکلاتی هست 

تا وقتی قلق همدیگه دستتون بیاد و بیشتر با روحیات هم آشنا بشین بحث و دعوا هست .

مشاوره کار بلد خیلی خوبه بهتون کمک میکنه چطور زندگیتون مدیریت کنبن

به نظرم رابطه ای ک دوران نامزدیش اینجوری باشه باید راجع بهش تجدید نظر کرد ..تو زندگی هیچیییی مهمتر ا ...

نمیتونم جدا بشم چون بعدش نمیتونم با پدر مادرم زندگی کنم