2777
2789
عنوان

علت سر گیجه ولرزش بدن خواهشا کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیرويید پرکار هم میتونه یکی از دلایلش باشه من خودم داشتم وتا مدتها که نمیدونستم تیرویید دارم همینطوری میشدم ولی وقتی فهمیدم و رفتم دکتر با مصرف داروهام بهتر شدم

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ولی معمولا بخاطر فشار عصبیه  ببرید دکتر چک کنه انشالله که چیز م ...

انشالله این آجیم خیلی آدم آروم ودرون گرا هست دلم میسوزه براش تو شهر غربت هست تهران ازش دوریم از این طرف مامانم هم فشار قند داره همش بیمارستانیم نمیتونیم ب مامانم بگیم مریضه دلم میسوزه واسه همشون انقد گریه میکنم حالم بده

انشالله این آجیم خیلی آدم آروم ودرون گرا هست دلم میسوزه براش تو شهر غربت هست تهران ازش دوریم از این ...

انشالله که همگی سالم و سلامت باشید من خودم زیاد سرگیجه میشم دکتر گوش رفتم انواع ازمایشارو دادم هیچ مشکلی نبود جز یه کم خونی خفیف که دکتر گفت اون باعث چنین سرگیجه هایی نمیشه و گفت منشا عصبی داره بخاطر استرس و ناراحتیه از تنش دوری کن خوب میشی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مرسی گلم چشم بخدا این پدر مادر باعث شدن از بچگی تو استرس... نداری دعوا بزرگ شدیم هممون الان مشکل روح ...

الهی که از این به بعد زندگیتون برکت و شادی بشه، خدای خوبم هوای این خواهرارو داشته باش

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
عه.. بگم آزمایش بده 

ضرر که نداره عزیزم یه آزمایش خون ساده است بالاخره جوابش هر چی باشه از بابت تیرویید خیالتون راحت میشه انشاءالله خدا به همتون تنی سالم و دل خوش بده

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
بزور زندگی میکنم گذشته خوبی نداشیم از هرکسی حرف شنیدیم الان در سن 20 و27و 25.همه روحیه مون خراب  ...

الهی

اگه دوس داشتی تعریف کن؟

روابط خودتون که خوبه،اینقدرنگرانشی

وخدایی که بشددددت کافیست❣