2777
2789
عنوان

بچه ها من طرفم پررو شده چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 78 پست
🤣🤣 مثلا چیکار کنم؟ پریروز گفتم برو جایی که بودی که جوابمو ندادی خنگ نفهمید چی گفتم گفت تهران بو ...

هر روز همو میبینین منم با همسرم دوست بودم فقط دیر جوابمو میداد قاطی میکردم براش شاید خسته اس یا ناراحت نیست از دستت زیاد سخت نگیر زده میشه ازت 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

هر روز همو میبینین منم با همسرم دوست بودم فقط دیر جوابمو میداد قاطی میکردم براش شاید خسته اس یا نارا ...

نه بابا ما همو یه بار دیدیم

هشت ماهه میحرفیم آشنا شدیم

قرار شد موقع دیدن بگیم دوستیمون قطعی شده یا نه

دیگه چندبار همو دیدیم

خیلی خوب و با ادب خرف زدیم بار اخر

اونم اومد پیام داد محترمانه. من توپیدم بهش که برو همونجا.

انگار باهمیم😐😐 حالا قبلا میکفتم اینارو و انگار باهم بودیم ولی اینبار قطعی باید میشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا ما همو یه بار دیدیم هشت ماهه میحرفیم آشنا شدیم قرار شد موقع دیدن بگیم دوستیمون قطعی شده یا ...

قصدتون ازدواجه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

نه بابا ما همو یه بار دیدیم هشت ماهه میحرفیم آشنا شدیم قرار شد موقع دیدن بگیم دوستیمون قطعی شده یا ...

یه چیزی خواهرانه بهت بگم دور مشاور این چیزارو خط بکش ،اینا با خیلی دخترا در ارتباطن وتو زندگی به راحتی بهت کم محلی میکنه چون اطرافش زیاده

واین که تورو دیده شلوارش قلمبه شده دلیل به خوش اومدن نیست ،یعنی میل ج نسیش رو تو تحریک شده ، این دلیل نمیشه که بهت وفادار باشه و چیزای دیگه ، اولین رابطته تا این سن یا قبلا هم با کسی بودی، بازم اگه سوالی چیزی داشتی درخواست دوستی بده راهنماییت کنم من تجربه این چیزارو داشتم بیخودی وابسته نشی عزیزم