پفک_نمکی_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 171 عنوان کسی به تازگی موج های ابی مشهد رفته؟ 303 بازدید | 10 پست می ارزه ادم وقت بذاره بره؟دخترم خیلی اصرار داره.۴سالشه میذارن ببرمش؟سانس نیم روزش چنده؟همین مایو معمولی ها اوکیه دیگه،چیز دیگه ای نمیخواد با خودمون ببریم؟ 1402/09/22 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asdfa عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4815 قبلا رفتم ولی جدیدا نرفتم آره دیگه مثل استخر رفتن من اون موقعه که خوشم اومد رفتم خوب بود بعد هم اون روز اتفاقی تو گوشی دیدم بلیطش اینترنتی ۱۵۰ بود
analiaaaaaaa عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 810 من شهریور ماه رفتم بلیطش یکیه نیمروز تمام روز نداره از سایتش بخری یه ده درصدی هم تخفیف میدهالان فصل خوبیه بری من تابستون رفتم پر بود بیشتر از ظرفیتشون پر کرده بودندر کل چیز جالبی نداشت البته من بار دومم بود که میرفتم
پفک_نمکی_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 171 من شهریور ماه رفتم بلیطش یکیه نیمروز تمام روز نداره از سایتش بخری یه ده درصدی هم تخفیف میده الان فص ... مرررسی عزیزماره تو سایتش دیدم فقط یدونه بلیط تمام روز داره. ولی ما بیشتر از دو سه ساعت نمیتونیم بمونیم.برای بار اول جذاب میشه برا بچه ها بنظرت؟
پفک_نمکی_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 171 قبلا رفتم ولی جدیدا نرفتم آره دیگه مثل استخر رفتن من اون موقعه که خوشم اومد رفتم خوب بود ... مرسی عزیزم. پس برای یکبار امتحان کردن می ارزه.اره سایتش زده ۱۵۰تومن. هم بزرگسال هم کودک
asdfa عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4815 مرسی عزیزم. پس برای یکبار امتحان کردن می ارزه. اره سایتش زده ۱۵۰تومن. هم بزرگسال هم کودک اره برین امتحان کنین من خودم اگه امام رضا بطلبه برم مشهد باز میرم موج های آبی
پفک_نمکی_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 171 اره برین امتحان کنین من خودم اگه امام رضا بطلبه برم مشهد باز میرم موج های آبی ان ساالله ب زودی دوباره قسمتتون بشه عزیزم
analiaaaaaaa عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 810 مرررسی عزیزم اره تو سایتش دیدم فقط یدونه بلیط تمام روز داره. ولی ما بیشتر از دو سه ساعت نمیتونیم بم ... آره بچه ها عاشقش میشن بخصوص که استخر کودک هم داره
پفک_نمکی_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 171 آره بچه ها عاشقش میشن بخصوص که استخر کودک هم داره وای پس حتما میریم. ینی دخترم دیوونم کرده، ببرمش یکم خوش باشه.ممنون عزیزم
analiaaaaaaa عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 810 وای پس حتما میریم. ینی دخترم دیوونم کرده، ببرمش یکم خوش باشه.ممنون عزیزم خواهش میکنم گلم بهتون خوش بگذره