2777
2789
عنوان

این تاپیک واسه اونایی هست که شوهر میخوان❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی میخواد بیاد مال منو ببره  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
نه نشده ولش کن احتمالا سایت قاطی کرده

شاید

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

من بخاطر اینکه دوس دارم جای دیگه‌ای منظورم سبک زندگی روستاییه زندگی کنم

و خب یه دختر تنها سخته براش به دور خانواده و همراه بره جای دور

از طرفی کلا کارای خونه رو خیلی دوس دارم

کارای دو نفره رو خیلی دوس دارم

از ازدواج فقط عشقبازی‌شو دوس ندارم🤣 و سر همینم میترسم کاش میشد شبیه خواهر برادر رفتار کنیم😂💔

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)

نیاز ج*سی، نیاز عاطفی، نیاز به همدم، نیاز ب مادر شدن.غریزیه و تو وجود همه هست..

بابا گاهی مجردا دلشون میخاد خانوم خونه خودشون باشن.. ینفر باشه بخاطرش غذا بپزن.ینفر ک باهاش دردودل کنن.ی چیزایی هست آدم دلش میخاد ب همسرش بگه ،،،بعد ازخذا نزدیکتراز همسر نیس . پدرو مادر هم جای خود فرزند هم جای خود..

کل زندگیم یا درس خوندم یا برا دیگران کار کردم، آیا حق ندارم چند صباحیو هم برای دل خودم زندگی کنم.😅

خواهر من معلمه ۳۷ سالشه  خیلی نگرانم  دوست دارم  زود بده خونه ی خودش  من از ا ...

منم دوتا خواهر مجرد ۳۷ و ۴۰ ساله دارم ☹️🥲 خواهرای کوچکتر از اونام بچه دارن خدا کنه زود ازدواج کنن اونا ازدپاج نکنن پنم ازدواج نمی کنم نمی تونم تصور کنم ☹️

نیاز ج*سی، نیاز عاطفی، نیاز به همدم، نیاز ب مادر شدن.غریزیه و تو وجود همه هست.. بابا گاهی مجردا دلش ...

چرا حق داری 

خیلی جامع و کامل بود 

کی بیایم خواستگاری؟

😁😁

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
نگو ازین چیزا کاربریت میره روهوا

واقعا

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971