2777
2789
عنوان

این تاپیک واسه اونایی هست که شوهر میخوان❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی میخواد بیاد مال منو ببره  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
نه نشده ولش کن احتمالا سایت قاطی کرده

شاید

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

من بخاطر اینکه دوس دارم جای دیگه‌ای منظورم سبک زندگی روستاییه زندگی کنم

و خب یه دختر تنها سخته براش به دور خانواده و همراه بره جای دور

از طرفی کلا کارای خونه رو خیلی دوس دارم

کارای دو نفره رو خیلی دوس دارم

از ازدواج فقط عشقبازی‌شو دوس ندارم🤣 و سر همینم میترسم کاش میشد شبیه خواهر برادر رفتار کنیم😂💔

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)

نیاز ج*سی، نیاز عاطفی، نیاز به همدم، نیاز ب مادر شدن.غریزیه و تو وجود همه هست..

بابا گاهی مجردا دلشون میخاد خانوم خونه خودشون باشن.. ینفر باشه بخاطرش غذا بپزن.ینفر ک باهاش دردودل کنن.ی چیزایی هست آدم دلش میخاد ب همسرش بگه ،،،بعد ازخذا نزدیکتراز همسر نیس . پدرو مادر هم جای خود فرزند هم جای خود..

کل زندگیم یا درس خوندم یا برا دیگران کار کردم، آیا حق ندارم چند صباحیو هم برای دل خودم زندگی کنم.😅

خواهر من معلمه ۳۷ سالشه  خیلی نگرانم  دوست دارم  زود بده خونه ی خودش  من از ا ...

منم دوتا خواهر مجرد ۳۷ و ۴۰ ساله دارم ☹️🥲 خواهرای کوچکتر از اونام بچه دارن خدا کنه زود ازدواج کنن اونا ازدپاج نکنن پنم ازدواج نمی کنم نمی تونم تصور کنم ☹️

نیاز ج*سی، نیاز عاطفی، نیاز به همدم، نیاز ب مادر شدن.غریزیه و تو وجود همه هست.. بابا گاهی مجردا دلش ...

چرا حق داری 

خیلی جامع و کامل بود 

کی بیایم خواستگاری؟

😁😁

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
نگو ازین چیزا کاربریت میره روهوا

واقعا

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971