2777
2789

با همسرم مشکل زیاد داریم 

الان هم تو یه دعوای بزرگیم که پای خانواده ها وسط اومده

نمیگم خودم خیلی خوبم و بی عیب اما مشکل من دروغاش

خیلی دروغ میگه

خیلی پرخاشگر 

حس میکنم سرو گوشش میجنبه یکی دوبارم دستش درحد تو دهنی بلندشده

پولدار اما خونه نمیخره ماشینم عوض نمیکنه

مستاجریم اما خونمون منطقه نسبتا خوب تهران و خونه بزرگیه

اما مشکلم این که نمیخواد خونه بخره

ماشینم ۲۰۶اما داره خراب میشه وقت تعویضش

خسیس نیست خیلی خرج میکنه اهل رستوران و هدیه و طلا خریدن اما یه مدلیه خرجی که میکنه یه منتی میزاره

همه اینا به کنار شماره چندتا زن خرابم تو تلگرامش دیدم

کلا خوبی و بدیاش برابر 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل خوبه 

حس میکنم قابل اعتماد نیست

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یعنی اگ نی نی سایتابگن طلاق طلاق می گیری

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
بدیاش سنگینه یعنی چی که منت میزاره و زن بازه نمیشه بخشید این رفتارارو،شوهر منم دروغ میگه مثلا در حدی ...

نمیدونم زن بازیش مطمئن نیستم فقط شماره بود ماساژ با س ک س 

بیو تلگرام

چی کارکنم جدا بشم میشم سربار خانوادم

هوف جواب مردم و چی بدم

پنج سال فقط حفظ ظاهر کردم هیچکس ازش بدی نمیدونه

کسی باورش نمیشه

یعنی اگ نی نی سایتابگن طلاق طلاق می گیری

نه نمیدونم

امشب یه مدلی باهام حرف زدن کلا شخصیتم رفته زیر سوال

میخوام تجربه هارو بخونم

حالا بقیه چیزا رو میشه تحمل کرد اما زنای خراب رو نه 

ببین همون پول با منت هم سخته

همون ک اعتماد ندارم

همین ک دروغ میگه

پرخاشگر

وقتی دودلی یعنی ته دلت نمیخوای جدا بشی وابسته ای بهش،ایشالا که سر به راه بشه

نمیدونم

جواب مردم و چی بدم پنج سال حفظ ظاهر کردم هیچکس باورش نمیشه