2777
2789
عنوان

خانما بیاین فوری

214 بازدید | 6 پست

اصلا شما زنا فازتون معلوم نیس چی هست اه 

یکی میگه پول و خونه و ماشین مهم نیس باز یکی مثل تو میاد مسخره میکنه طرفو باز یکی میگه فقط اخلاق و شخصیت مهمه باز یکی ناله میکنه میگه زنارو خواهشا نزنید و فلان مردای بدبخت به ساز کدومتون برقصن اخه باز سریع بردارید تاپیک رو حذف کنید لااقل یکم جنبه داشتین انتقاد پذیر باشین

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم طبیعی باشه که آدما باهم متفاوتند و نظرات و عقایدشون باهم فرق کنه😶

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿

چون هر کس نظر خودشو میده

فکر و ایده همه که یکی نیست

یکی معیارش پولِ؛ یکی اخلاق خوب؛ .....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگه نمیزنی سوالی بپرسیم  مگه مردا مث هم فک میکنن یابقول شما فازشون یکیه که فار ماهایکی باشه ؟

نه نترس کاری ندارم😜

مردای بالای ۲۵ سال اکثرا فازشون یکیه