2777
2789
عنوان

در روز چند ساعت میخوابید؟

236 بازدید | 27 پست

من اگر کمتر از ۹ ساعت بخوابن احساس خستگی میکنم تو روز. ۸ ساعت سرکارم ۲ ساعت تو راهم و بقیه ی وقتم رو در حال استراحتم😂 احساس میکنم باید خوابم رو کم کنم تا بتونم به کارای بیشتری برسم

شما چند ساعت میخوابید و چیکار میکنید برای تنظیم خوابتون؟

۸ ساعت

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

شب ۲:۳٠ تا ۱۰

همین   

البته چند بار برا بچه کوچیک بیدار میشم

ساعت ۶ هم برا بچه مدرسه ای

هم کمبود خواب دارم   

هم همون چند ساعت خواب هم ، خیلی بی کیفیته   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6 7 این حدود

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

6ساعت نیم شب بعد از ظهر هم 1ساعت از سرکار میام میخوابم 7نیم در کل

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.