سلام خشگلا... واحد بغلی ما خانمی با سه تا بچه زندگی میکردن...همسرشون مغازه کلی فروشی سیسمونی داشتن.... خانم میگفتن که خیلی سختی کشیده همسرش معتاد بوده و انقدری تلاش کرده تا ترک کنه بعد واسش مغازه گرفته.. خداروشکر زندگیش خوب شده بود خونه خریده بود و مغازه و..... بچه ها بزرگ بودن... .. خونشون فروختن و رفتن جای دیگه... امروز واسه کسی گفته بود که شوهرش زن دیگه ای گرفته....بماند که اون کَس خیلی خبر چین بود و به ما گفت ... خیلی ناراحت شدم دلم گرفت.. یه زن اینهمه تلاش کنه واسه زندگیش و اون مرد وقتی به جایی رسید بره با کسی دیگه خوش بگذرونه.... و همش واسه زنش خرید میکرده که عذاب وجدان نگیره زنش میگفته یه مدت خیلی مهربون سده بود همش طلا میخرید و.... اینارو گفتم که به شما بگم هیچوقت تو زندگی مشترک خودتون و علایقتون واسه کسی دیگه فدا نکنید.... به خودتونم برسید... مواظب روح و جسمتون باشید.... قهرمان زندگیتون فقط خودتون هستین و هیچکاری از هیچکس بعید نیست... انقدری خودتون دوست داشته باشید که وابسته به کسی نباشید... حتما واسه خودتون پس انداز داشته باشید.... همه مثل هم نیستن ولی مراقب خودتون باشید... حواستون به علایقتون باشه... از همه چیتون واسه کسی نگذرین..... وابسته نباشید.... کانون خانوادتون گرم بمونه 🌹یادتون باشه شما اولویت اول خودتون هستید 🌹