2777
2789
عنوان

دیدن غیر مجاز ویدیو های کلاسینو

253 بازدید | 8 پست

سلام من امسال کنکور دارم و دو ساله پشت کنکورم،من چند جلسه از ویدیو های کلاسینو رو تو تلگرام دیدم ولی خیلی عذاب وجدان دارم نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم بهشون نیاز دارم توان مالی خرید ویدیو هاشونو ندارم هدفم فرهنگیانه ، میخوام اگه قبول شدم هزینشونو پرداخت کنم،بنظرتون چیکار کنم شما به جای من بودید چیکار میکردید

میگم تو کنکور فرهنگیان ریاضی فیزیک زیست و این چیزا چطوریه؟؟

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

ببین از نظر کسی که امسال کنکور داد اصلا فیلما رو جمع کن بریز دور با عشق و علاقه طبق نظر شخصی من کتاب های مبتکران خوبه خودت با حل مسائل زیاد و حل آزمون های گذشته خیلی خیلی بهتر میتونی نتیجه بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی چطوریه ؟منظورتو متوجه نشدم

یعنی تو کنکور فرهنگیان هم میدیم اینارو یا نه 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!