2777
2789

امشب داشتیم تو خانواده صحبت میکردیم بحث سر این بود که یه خانومه شوهرش فوت کرد بچه هم داشت، بعد از دوماه رفت با یه آقایی که اونم زن و بچه داره صیغه کرده زنش بعد یمدت جریانو فهمید رفت به این زنه گفت که از زندگیم برو بیرون و کلی خواهش و التماس، ولی زنه با پررویی تمام این کارو نمیکنه و اخیرا هم با مرده عقد دائم کردن، بعد یکیم از اون زنه پرسیده که تو چجوری میتونی رو زندگی ینفر دیگه زندگی کنی و اصلا این زندگی واست زندگی میشه اینم پاشده گفته آره اتفاقا خیلیم کیف میده 

واقعا چرا یه عده انقد پررو و کثیفن🙁😟 هم اون مرده هم اون زنه هردوشون چجوری میتونن اینکارو کنن چرا انسانیت از بین رفته

وای با این داستانا و این همه خیانت و ... چجوری ما جوونا اعتماد کنیم به طرف مقابل واسه ازدواج؟🥲

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود🤲💚 یا صاحب الزمان ادرکنی💚

یکیم همسایه ما  روز به روز پروار تر قشنگ تر میشه 

بخدا از من جوون تر 

کو که تقاص پس بدن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مرده هم عوضی بوده دیگه اگه زن و زندگیشو دوست داشت که همچین غلطی نمی‌کرد 

حالا هر چیم که زنه اوضاعش خراب باشه ولی چرا مرده رفته سمتش 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

خدا همچین کسایی رو لعنت کنه که زندگی یکی دیگه رو هم داغون میکنن هم اون زن هم اون مرد خائن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خوب مرده هم عوضی بوده دیگه اگه زن و زندگیشو دوست داشت که همچین غلطی نمی‌کرد  حالا هر چیم که زن ...

اره دیگه منم گفتم که هردوشون کثیفن واقعا دیگه به هیچی نمیشه اعتماد کرد

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود🤲💚 یا صاحب الزمان ادرکنی💚