سلام
اگه کسی عرضه داشته باشه و واقعا قصدش ازدواج باشه میاد جلو بالاخره خانواده ام کمکش میکنن یا جورش میکنه بالاخره اگه دوسش داشته باشه هر کاری میکنی تا زودتر تموم بشه بشن زیر یه سقف اگه هدفش ازدواج باشه
تو برو بشین باهاش حرف بزن بگو قصدت چیه من تا کی معلق باید بمونم ته این رابطه میخواد چی بشه من تا کی صبر کنم
اگه واقعا قصدش ازدواج باشه یا میگه میخوام بیام خواستگاری اقدامی میکنه و مثلا میگه خودت که خبر داری دارم مثلا دنبال کار میگردم یا فلان کارمو راست و ریس میکنم که مطمئنی واقعا داره انجام نه اینکه بلفت بزنه میگه به خانواده هاتون
اگه هم نه میبینی که داره طفره میره بهونه میاره میخواد بحثو بپیچونه عوض کنه وقتتو صرفش نکن درسته دوسش داری ولی تو تا کی باید صبر کنی ببینم آقا کی به خودش میاد ؟
یا اصلا تو میتونی با این رفتار اذیت کننده کنار بیای یا نه ؟ این خیلی مهمه بحث یه عمر زندگیته
اصلا پسری که قصدش ازدواج باشه خانواده رو در جریان میذاره و میاد جلو خواستگاری نامزدی چیزی تا عقد و عروسی کاراشو درست کنه یا حداقل به مادرش میگه و یه اقدامی میکنه حداقل اینکه مادراتون در جریان بمونن
البته که بعضیام ممکنه عوضی باشن از همین مسئله در جریان قرار دادن خانواده سو استفاده کنند
اگه دیدی نه رفتارشو عوض میکنه نه اقدامی میکنه ولش کن
به قولی تا تنور داغه بچسبون به اونی که قصدش واقعیه وقتی شرایطش خوبه
میگی من دوسش دارم ولی اگه این آدم برا تفریح و سرگرمیش باشه تو چرا خودتو صرف همچین آدم علافی کنی که فعلا به فکر ازدواج نیست و تورو داره بازی میده خدای نکرده؟هوم؟
ممکنه یه مدتی اذیت بشی ولی میرزه به اینکه کل عمرت حروم بشه
کلیتشو گفتم دیگه
من شخصاً بدم از رابطه های قبل ازدواج میاد از بعضی از این دو رو بازیا یا اتفاقاتی که میوفته آدم ازدواجم میکنه باز به مشکل بر میخوره باید تو دوران طلایی نامزدی خوب همه جوره بشناسی هر چند همیشه وقت کم برای شناختن ادما ولی خوب دیگه رفتارا و ویژگی ها شرایطشو میسنجی میفهمی میتونی باهاش کنار بیای یانه