2777
2789
عنوان

بچه ها ی راهنمایی برای ازدواج ..

255 بازدید | 22 پست

راستش ی راهنمایی میخوام بچه ها حرفای دلمو نمیدونم به کی بگم 

من خودم عربم،  خوزستانم  از طرف فامیلامون  ( خیلی دور ) ک دبی زندگی میکنن پیشنهاد ازدواج دارم 

پسره تحصیل کرده و اینا ولی قیافشو ندیدم  کلا اینا بماند 

ولی با یکی من در ارتباطم چن ساله 

ولی بچه ها خیلی اذیتم ما باهم دانشجوییم 

بعضی از رفتاراش خیلی اذیتم میکنه من بیش از حد بهش توجه میکنم ولی اون بیخیال تره نسبت به من .

این اواخر  هم ک دعوا کردیم رف بعد ۱۰ روز من برگشتم بهش زنگ زدم .

میخوام بگم من این شخصو خیلی دوس دارم  نتونستم ازش جدا شم ولی بعضی رفتاراش به شدت اذیتم میکنه( با اینکه بعضی موقها خوبه ولی تا دعوا بشه قطع میکنه زود بعدش من میرم) ..

بنظرتون کار درستیه من ولش کنم برم با اون خواستگارم  آشنا شم با اینکه باید قید دوس داشتن و عشقی ک توی دلمه رو بزنم..

میگذره(:

سلام زندگی انتخاب بین عقل و دله، عقل میگه که این مشکلات رو داره و شما با همین آدم میخواید زندگی کنید آیا فردا تایپک نمیزنید که شوهرم آدم عوضی و بی احساسیه؟ از خودتون بپرسید....

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود قیدش رو بزن ....عشقتون کاملاً یکطرفه هست و وای به دختری  که عاشق پسر بشه بدبخت میشه حرف دلت رو گوش نده حرف عقلت رو گوش کن ...... طرف نمی خوادت فقط آویزونشی و برو با همون که خواستگارت ازدواج کن پشت سرت رو هم نگاه نکن .....ناراحتیت هم اشکال نداره بعداً از تصمیم درستت خرسند میشی 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
مشکل از منه من چطوری بتونم فراموشش کنم

می‌دونم حق دارید اما اینم بگم که نه اونی که خارج کشوره نه اینی که داخل کشوره هیچ کدوم ضامن خوشبختی شما نیست شما الان با این هم دانشگاهی مشکلات دارید بعدا به مشکل میخورید با اون خارجی هم به مشکل میخورید توی کشور غریب...

با مرد رویاهاتون همبه مشکل میخورید زندگی دعوا تلخی هم داره... ترجیح میدم داخل کشور ازدواج کنم بدونم طرف چطوره خوب چندین سال بشناسمش...  بعد اگه لازم شد برم خارج.. این به نظرم عاقلانه تره

بعد کسیم که رفتارای بد داره من نمیتونم عوضش کنم به مشکل میخورم چون اینطوری بزرگ شده... باید بگردم نزدیکترین شخص به اخلاقم رو پیدا کنم. پس عجله نکنید بهتره

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
الان نمیتونه خونه نداره  کارم نداره دانشجوعه

سلام 

اگه کسی عرضه داشته باشه و واقعا قصدش ازدواج باشه میاد جلو بالاخره خانواده ام کمکش میکنن یا جورش می‌کنه بالاخره اگه دوسش داشته باشه هر کاری می‌کنی تا زودتر تموم بشه بشن زیر یه سقف اگه هدفش ازدواج باشه 

تو برو بشین باهاش حرف بزن بگو قصدت چیه من تا کی معلق باید بمونم ته این رابطه میخواد چی بشه من تا کی صبر کنم 

اگه واقعا قصدش ازدواج باشه یا میگه میخوام بیام خواستگاری اقدامی میکنه و مثلا میگه خودت که خبر داری دارم مثلا دنبال کار میگردم یا فلان کارمو راست و ریس میکنم که مطمئنی واقعا داره انجام نه اینکه بلفت بزنه میگه به خانواده هاتون 

اگه هم نه میبینی که داره طفره می‌ره بهونه میاره میخواد بحثو بپیچونه عوض کنه وقتتو صرفش نکن درسته دوسش داری ولی تو تا کی باید صبر کنی ببینم آقا کی به خودش میاد ؟

یا اصلا تو میتونی با این رفتار اذیت کننده کنار بیای یا نه ؟ این خیلی مهمه بحث یه عمر زندگیته 

اصلا پسری که قصدش ازدواج باشه خانواده رو در جریان می‌ذاره و میاد جلو خواستگاری نامزدی چیزی تا عقد و عروسی کاراشو درست کنه یا  حداقل به مادرش میگه و یه اقدامی می‌کنه حداقل اینکه مادراتون در جریان بمونن

البته که بعضیام ممکنه عوضی باشن از همین مسئله در جریان قرار دادن خانواده سو استفاده کنند 

اگه دیدی نه رفتارشو عوض می‌کنه نه اقدامی می‌کنه ولش کن 

به قولی تا تنور داغه بچسبون به اونی که قصدش واقعیه وقتی شرایطش خوبه 

میگی من دوسش دارم ولی اگه این آدم برا تفریح و سرگرمیش باشه تو چرا خودتو صرف همچین آدم علافی کنی که فعلا به فکر ازدواج نیست و تورو داره بازی میده خدای نکرده؟هوم؟

ممکنه یه مدتی اذیت بشی ولی میرزه به اینکه کل عمرت حروم بشه 

کلیتشو گفتم دیگه 

من شخصاً بدم از رابطه های قبل ازدواج میاد از بعضی از این دو رو بازیا یا اتفاقاتی که میوفته آدم ازدواجم می‌کنه باز به مشکل بر میخوره باید تو دوران طلایی نامزدی خوب همه جوره بشناسی هر چند همیشه وقت کم برای شناختن ادما ولی خوب دیگه رفتارا و ویژگی ها شرایطشو میسنجی میفهمی میتونی باهاش کنار بیای یانه 

اینکه میگی بعضی رفتاراش اذیتت می‌کنه از اولم همینجور بوده یا جدیدا اینطوره؟

و اینکه قهر کردین اون چرا برا آشتی نیومد ؟

اگه جدیدا اینجوری داره میزنه تو برجکت رفتاراش عوض شده 

حس میکنم انگار میخواد یه جوری تورو از سر خودش باز کنه 

نمی‌دونم شایدم اینجور نباشه 

سلام  اگه کسی عرضه داشته باشه و واقعا قصدش ازدواج باشه میاد جلو بالاخره خانواده ام کمکش میکنن ...

ممنون عزیزم برای وقتی ک گذاشتی 

راستش اذیتم از رفتاراش هم سنمه رفتاراش بعضی وقتا شبیه بچه ها  میشه من دوس دارم ی نفر دیوانه وار بهم توجه کنه چون خودم اینطوریم حالا اگ اینطوری نبودم همچین انتظاری نداشتم ولی اون .. 

درست میگید این چن روزه رفتارشو میسنجم اینم بگم امروز ظهر بیدارش کردم  زنگ زدم بهش بعد داد زد مگ نمیدونی من خستمه  هم کار میکنم هم دانشگاه میرم بهش گفتم خب باشه مگ چیشد بعد قط کردم یکم بعدش خودش زنگ زد  ولی سعی نکرد حتی از دلم در بیاره  

ولی  به قول خودتون دیگ باید کاری کنم اینطوری نمیشه هر روز خودمو سرزنش و ناراحت کنم ..

میگذره(: