2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میخوان 

ولی خوب زمانی اسم خودتون ثبت سیستم باشه نشون میده شما راضی هستی و توی اجازه اونا هم خیلی 

تاثیر داره

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

پارسال مرداد تا الان تاپیک نزدی 

الان ک زدی اینجوری 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 حس بدی گرفتم ‌ آخه جوونیم ما ‌ 

ان شاءالله هیچ وقت استفاده نشه. پیر شی جوون

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
پارسال مرداد تا الان تاپیک نزدی  الان ک زدی اینجوری 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 حس بدی گرفتم ‌ آخه جو ...

عزیزم چرا من همیشه هستم میخونم بیشتر اما الان ... شرمندم اجی ببخشید

عزیزم چرا من همیشه هستم میخونم بیشتر اما الان ... شرمندم اجی ببخشید

دشمنت شرمنده بشه گلم . چیکا کنم ببخشید دیگ میترسم از مرگ و این چیزا😔😔😔. والله مادربزرگ من ۹۰ سالشه  . ی کوچولو مریض میشه دنیا رو خراب می کنه ‌ ما ک جوونیم چرا همش ب مرگ فکر کنیم ‌ نمیخوام خدایا عاقبت ما رو بخیر کن

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

ببخشید چجوری عضو شدین .منم خیلی دوست دارم ...خدا کنه مرگ مغزی بشم حداقل مردم ب درد بقیه بخوره 😭

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن