2777
2789
عنوان

چقد پیرمردا ه ی ز شدن

538 بازدید | 48 پست

پیرمرد هم پیرمرد های قدیم الان کنار خیابون ایستاده بودم منتظر تاکسی تاکسی اصلا نبود همش ماشین شخصی یه پیرمرده بوق زد گفتم این بنده خدا پیره بزار سوار شم هوا هم سرد بود یخ زده بودم دیگه سوار شدم ... اول گف ماله اینجا نیستم مسیرو خودت بگو ببرم بعد از شهرمون پرسید که سینماش کجاست و سوالات دیگه بعد گف شما شاغلی گفتم بله گف بچه داری یا کلا مجردی؟ گفتم نه متاهلم شوهر دارم ( شوهرو با تاکید گفتم متوجه بشه) بعد سرکوچه گفتم نگه دار گفت باشه میبرم داخل کوچه حتما خونت اونجاس گفتم نه همینجا نگه دارید گفت نه میبرمت بعد ک خواستم پیاده شم گف یه دونه نون ببر داغه میخوای شام بخوری نون تو ماشینش داشت .. گفتم نه بزور داد نونو ببرم بعدم گف شمارمو بزن کار داشتی بیام دنبالت گفت نه همین نونم بگیر نمیخوام گفت نه نونو نمی‌گیرم فقط شمارمو بزن گفتم نه ممنون کاری ندارم پولشم هرکار کردم نگرفت دم دقیقه هم هی میگف عزیز عزیز😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیرمرای قدیم مال یه دوره ای بودن که زن و. مرد و انسان میدیدن، از نیمه دهه ی پنجاه به بعد چون فرهنگ عوض شد، جنس مخالف و شکل اعضای تناسلی میبینن فقط

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

برای منم پیش اومد عین همین

فقط نون نداشت

کفتار پیر

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹