2777
2789
عنوان

تازه می فهمم چقدر کار خوبی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 96 پست
اذیت که بالاخره جراحی بود ولی از نظر من از سزارین خیلی راحتتره   مراقبت لازم داره  و رعا ...

بسلامتی ...پس رژیمتوحتمارعایت کن چون تا امکان برگشت هست ..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان بعثت ۴۵میلیون  ۹۳۳۰۰بودم الان ۷۱کیلو ممنونم ازشما

خیلی عالی موفق باشی عزیزم...چه ارزون گرفته ..میگم خود این عمل اسلیو کجای شکمو باز میکنن؟ مثل سزارینه یا فرق داره؟

چندکیلو بودی؟ من میخواستم برم میگن بالای ۴۰ سال اونم مشکل خاص داشته باشی!دکترم نذاشت

همچین چیزی نیست من ۳۴سالمه و بیماریم فقط فشار خون بود خیلی هامشکلم ندارند و عمل میکنند  ۹۳۳۰۰بودم

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
الهی شکر شماپیش کی وچقدر کم کردید و

من مشهد پیش دکتررضا پناه

حدود۴۰کیلو کم کردم

فقط قرص اورسوفار مصرف میکنین شما؟چون دقیق نمیدونم اسلیوی هاهم لازمه مصرف کنن یانه

اگ مصرف میکنی مرتب مصرف کن حتما داروی مهمیه

بیمارستان بعثت ۴۵میلیون  ۹۳۳۰۰بودم الان ۷۱کیلو ممنونم ازشما

ماشالله چقدر عالی 

هر چی هم عوارض داشته باشه از چاقی بیشتر نیست ضررش

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
😐کلیم عوارض ممکنه داشته باشه انقد راحت نیا تبلیغ کن درموردش

عزیزم تبلیغ نیست من حس و حال خودم رو وتجربه خودم رو درمیون گذاشتم البته که عوارض چاقی خیلی بیشتره هرکس خودش مختاره هرکاری که صلاحشه انجام بده

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
😐کلیم عوارض ممکنه داشته باشه انقد راحت نیا تبلیغ کن درموردش

منم راستش حال خوبشو دیدم نخواستم یچیزی بگم خرابش کنم

ولی میگن ۵سال بعدش عوارض خودش رو نشون میده متاسفانه

انشاالله که نباشه

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره