2777
2789

اول بگم که شلغش جوریه که 40روز سرکاره یع ماه میاد شهر خودمون الان یه ماهه اومده اصلا بهم توجه نمیکنه از بغل ننه خواهراش تکون نمیخوره الانم من 8ماهه باردارم الان رفت شلوار خریده بود عوض کنه یکم لج کردم از صبح که بهم توجه نمیکنی با داد و بیداد و ای گوه تو این زندگی و زحمت میکشم نمیبنی در و کوبید رفت شما خانمید میفهمین چی میگم یه پیام بگین از حرف دلم بهش بگم

بد گفتی تاپیک جذب مردان من کمکت میکنه

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بگین بفرستم براش

بگو معذرت میخام تکیه گاه من باردارم عصبی و حساس شدم😢

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
کدومع تاپیکت

برو تو تاپیکام .قانون جذب مردان

هرچیم بگی نمیفهمه توهم کم محلش کن کار خودتو بکن عین اون 40روزی ک نیست  من اگه پیامامو کنار هم بزارم ی طوماره ولی امشب بخونه فردا یادش میره کم کم دارم ترک میکنم درددلامو بهش بگم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

هیچی نگو استیکر😭😭😭😭😭😭بفرس

از صبحع دارم گریه میگم دلم خالی نمیشع

میدونم خیلی احساس تنهایی میکنی ولی تجربه من اینه که مردا هیچوقت با درددل کردنو پیام دادنو گله کردنو غر زدن درست نمیشن و نمیان طرفت  احتمالا فقط محبت بدون چشم داشت بکنی و همش دورش بگردی بدون غر زدن نتیجه بده  ک اونم عمرا خودم نمیتونم انجام بدم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نه عزیزم میخوام یه چیزی بگم که از ننه و خواهراش دست بکشه به منم توجه کنه

با گفتن دس نمیکشه عزیزم کسی مادر و خواهرشو ول نمیکنه مگه تو عشقتو بهش ثابت کنی و با علاقه بفهمونی نیاز ب محبت داری ن که دس بکشی