2777
2789
عنوان

یه کاری پیدا کردم حقوقش ۱۲ تومن بود

390 بازدید | 26 پست

با بیمه و نهار یعد با کلی ذوق و شوق رفتم گفتش که بازاریابی مریضن خب چرا از اول نمیگن بازاریابی هست‌؟!کسی تجربه کار بازاریابی داره؟خوبه یا نه؟ منگه اصلا اسمش بیاد فرار میگنم‌دوست ندارم اصلا

به درد نمیخوره بابا چون هیشکی نمیره این حقوق رو میگن بکشونن طرف رو اونجا بعدم باید بری زنگ بزنی کلی جا کلی فک بزنی تا طرف ایا خوشش بیاد بخره یا نخره تازه خیلی ها هم زنگ بزنی بی ادب و بی شخصیتن اذیت میکنن خیلی کار مسخره ایه ولش کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بدرد نمیخوره

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
ازدیوار کار پیدا نکن یه مشت مریض جنسی وگدا ریختن توش. بازاریابی هم عین گداییه پورسانتی هم هست خوب کا ...

عزیزم خیلی کارشون ویزیتوری و اصطلاحا میگن کارشناس فروش و فن خودشو میخواد 

با این حرفتون هم به جامعه ویزیتورها توهین کردید هم گدایان

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

ویزیتوری گدایی هست؟😳تمام شرکتا ویزیتور دارن

ویزیتور با چیزی که اینا میخوان خیییییییلی فرق داره. اصلا دو تا شغل جداس

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم خیلی کارشون ویزیتوری و اصطلاحا میگن کارشناس فروش و فن خودشو میخواد  با این حرفتون هم به ...

چی بگم والا یه شرکت برندو دولتی باشه یچیزی. اما اینکه بری دم مغازه ها یااصرارمردم بکنی خریدکنن جالب نیس

باش اصن حق باتوعه👏
ازدیوار کار پیدا نکن یه مشت مریض جنسی وگدا ریختن توش. بازاریابی هم عین گداییه پورسانتی هم هست خوب کا ...

مسخره ها نمیگن بازاریابی یا املاکه بعد که میری میگن اینجوریه خیته شدم انقدر رفتم‌مصاحبه

اصلا دوس ندارم این کارا. انگار ادم خودشو خار و کوچیک میکنه. البته این حس منه

منم دقیقا همین حسو دارم هیچ آینده ای هم نداره، ولی همه با کله داشتن میومدن فقط من گفتم نمیخوام و نرفتم