2777
2789
عنوان

لاغری بعد قطع کردن قرص های اعصاب

4540 بازدید | 18 پست

کسی تجربه داره؟خیلی چاق شدم 🥲🥲

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داروها رو دکتر قطع کرده یا خودت

قطع نکردم هنوز ادامه میدم ولی حتما دکتر باید قطع کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
چندکیلویی چی میخوری اشتها کاذب داده یا خود ب خود چاق کرده

65کیلو بودم شدم75شایدم بیشتر خود به خود چاق شدم اشتهام تغییری نکرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره سر خود قطع نکن. بخشی از اضافه وزن که آب هست با قطع دارو بر طرف میشه. علاوه بر این اشتها هم کم می ...

خدا کنه خیلی ناراحتم میبینم چاق شدم از ی طرفم حالم خیلی خوب شده دلم نمیاد قطع کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کنه خیلی ناراحتم میبینم چاق شدم از ی طرفم حالم خیلی خوب شده دلم نمیاد قطع کنم

اصلاً سر خود قطع نکن. منم دارو مصرف میکنم. چند سال پیش برای اینکه وزن کم کنم سر خود داروها رو قطع کردم. آنقدر کارهای بد کردم که خدا می‌دونه. ی نمونه اش از عصبانیت سر بچه معلول مو شکستم

سلام عزیزم وقتت بخیر ببخشین تو ی تاپیک نظر گذاشته بودین  که پوست مرغیتون خوب شده؟درسته؟

سلام بله عزیزم 90% بهتر شده تا الان😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه کامل بگین چیکار کردین توروخدا  بی زخمتتتتتتت

رفتم لیزر چون ریشه مو حذف بشه پوست مرغی ام بهتر میشه هر بار توی حموم با کیسه و روشور پاهامو قشنگ میسابم و لایه برداری میکنم اگه قراره شیو کنم در جهت رشد موها شیو میکنم برعکس باعث رشد موهای زیر پوستی میشه از اسکراب استفاده میکنم با شامپو بدنم حتما میشورم صابون خیلی خشک میکنه بعد از حموم پاهامو با کرم حاوی اوره چرب میکنم هر روز تا حموم بعد اگه بتونی از نوره ام استفاده کنی بجای تیغ بعد کیسه بکشی و بقیه مراحل رو انجام بدی خیییلی عالی میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتم لیزر چون ریشه مو حذف بشه پوست مرغی ام بهتر میشه هر بار توی حموم با کیسه و روشور پاهامو قشنگ میس ...

من همه جای بدنم پوست مرغی حتی جاهایی ک موهای کرکی داره لیزر بر اون جاها نمیشه استفاده کرد 

چه کنم با غم دل...
من همه جای بدنم پوست مرغی حتی جاهایی ک موهای کرکی داره لیزر بر اون جاها نمیشه استفاده کرد 

همین کارایی که گفتمو انجام بده بعد ی مدت معجزه اش رو میبینی میتونی بجای کرم از شی باتر هم استفاده کنی فقط نباید بزاری پوست بدنت خشک بشه هر روز مرطوبش کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40